Довърши го тотално! Бившата съпруга на Благой Георгиев - татарката

...
Довърши го тотално! Бившата съпруга на Благой Георгиев - татарката
Коментари Харесай

Бившата съпруга на Благой Георгиев го смаза с тези разкрития!

Довърши го тотално! Бившата брачна половинка на Благой Георгиев - татарката Есмер Омерова проговори за футболиста след близо пет години безмълвие и го съкруши с думите си. Есмер поде чат с почитателите си, които, несъмнено, откровено се интересуваха от развоя на връзките й с Джизъса. Все отново двамата имат общо дете - дребният Елай.

Вижда ли Благо своя наследник, интересува ли се от него, поддържат връзка ли... тези и още въпроси от този вид бяха заложени на Омерова, която изрично и малко отговаряше на всеки един с: " НЕ! ". Танцьорката на аржентинско танго разкри изрично, че Георгиев не е виждал личния си наследник от цели 5 години, момченцето действително не го познава и не го смята за татко.

Стана ясно, че Джизъса не изпраща нито лев и за прехрана на дребния, който все едно за него е сублимирал. " Аз се грижа за сина си във всяко едно отношение - от обичта и поддръжката, до финансовата част, това е ", отсече Есмер.

След което тя попиля Благой с думите, че когато един мъж не коства нищо и е несръчен в доста връзки, постоянно ще се пробва да изкара дамата отговорна. Омерова съобщи, че даже не желае да приказва за Благой, тъй като той от дълго време е мъртъв за нея.

" Не помня този човек, не го смятам за жив даже, камо ли за част от живота си ", твърда е татарката.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР