ДОВЪР, Дел. (AP) — След уреждането на съдебно дело, противопоставящо

...
ДОВЪР, Дел. (AP) — След уреждането на съдебно дело, противопоставящо
Коментари Харесай

Времето тиктака за семейство Хаслам да продаде дял в Pilot truck stops на Berkshire Hathaway тази година

ДОВЪР, Дел. (AP) — След уреждането на правосъдно дело, противопоставящо притежателя на Cleveland Browns Джими Хаслам против Berkshire Hathaway на сътрудника Уорън Бъфет, времето тиктака, с цел да реши семейство Хаслам дали да продаде оставащия си дял във веригата за прекъсване на камиони Pilot на Berkshire.

Адвокатите споделиха на арбитър от Делауеър предходната седмица, че са готови за двудневен развой от понеделник в спор с високи залози по отношение на счетоводните практики в Pilot Travel Centers LLC. Късно в събота обаче съдията издаде заповед, в която се показва, че процесът е анулиран.

В неделя Haslam’s Pilot Corp. разгласи, че делото, в това число насрещните искове на Berkshire против Pilot Corp., е изцяло уредено. Условията на съглашението не бяха оповестени.

С разрешаването на разногласието Хаслам в този момент би трябвало да реши дали да продаде оставащия си дял от 20% в Pilot Travel Centers на Berkshire в сходство с бизнес договорка от 2017 година PTC, със седалище в Ноксвил, Тенеси, е диверсифицирана к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР