Дотук ситуацията в столицата във връзка с предстоящото от 18

...
Дотук ситуацията в столицата във връзка с предстоящото от 18
Коментари Харесай

Дерби под контрол: Червени и сини преди първия мач за Купата

Дотук обстановката в столицата по отношение на идното от 18 часа през днешния ден дерби сред ЦСКА и Левски в полуфиналите за Купата на България е спокойна. Два часа преди началото на конфликта последователите на „ алените ” започнаха да се събират на нормалната си насочна точка, до момента в който тези на „ сините ” удържаха на думата и тяхно шествие към Националния стадион „ Васил Левски ” няма да има.

Както е известно, полицията е мобилизирала сериозен запас в подсигуряванетоо на горещия конфликт. Сериозно наличие на полицейски чиновници се следи на улица „ Иван Асен ”, където по традиция стотици почитатели на ЦСКА се събират, а след това стартират похода през „ Орлов мост ” до Националния стадион.

Колкото до последователите на Левски, те не демонстрираха нормалното наличие на бул. „ Тодор Александров ”, където се намира един от фенклубовете на Националния клуб на последователите. Макар там да има известна група от ентусиасти, броя им не кореспондира с нормалната за подобен значим мач.

До огромна степен това се дължи на серията от 3 следващи загуби, в която обичаният им отбор се намира. Разочарованието измежду „ синята ” общественост е толкоз огромно, че преди два дни от НКП публично оповестиха, че се отхвърлят от подготвянето на хореография за днешния конфликт против „ алените ”. Те мотивираха решението си с обстоятелството, че „ тимът не заслужава такава ”, а събраните за нея пари ще бъдат дарени за идеите на организацията Levski Family.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР