Дотук с Бакеро белите имат пет загуби, едно равенство, само

...
Дотук с Бакеро белите имат пет загуби, едно равенство, само
Коментари Харесай

Лъчезар Танев си вкара таралеж в гащите като препоръча Бакеро на Маджо

Дотук с Бакеро белите имат пет загуби, едно тъждество, единствено една победа, 4 мизерни точки и голова разлика 4:16. Вървят трети в класирането, но в обратна посока. Малцината ентусиасти на „ Овча купел ” гледаха унизителни разгроми като този с 1:5 от „ Черно море ”, които сипват сол в раните им. След всеки мач испанецът дава обещание всякакви работи в жанр „ Добре сме, но ще се оправим ”. Само че никой към този момент не му има вяра. Говори се, че по-слаб треньор в никакъв случай не е работил в „ Славия ”. Тренировките на Бакеро продължавали 30-40 минути в безгрижно движение. Самите футболисти към този момент са се отчаяли, че в случай че продължава по този начин, белите като нищо ще изпаднат. Тарторите на тима отпред с Галин Ванов са докладвали на Венци, че този треньор е някакво неразбирателство.

 

Самият Бакеро пък се оплаквал, че има футболисти, които могат да ритат топката единствено с единия крайник – левия или десния. „ Като някогашен футболист на „ Барса ” той е привикнал с сложни и надарени съотборници. А в „ Славия ” би трябвало да се оправя с играчи като Тони Тасев и Ерхан Томбак, които са от междинното равнище на българския футбол ”, разясняват на „ Овча купел ”.

 

Защо обаче Маджо и Венци не престават да държат Бакеро макар пагубните резултати? Твърди се, че в контракта на испанеца имало заложена голяма наказателна клауза. И в случай че бъде изпъден, ще притисне белите посредством ФИФА и ще би трябвало да му платят. Прогнозите са, че въпреки всичко Бакеро ще си тръгне, а част от неустойката ще би трябвало да му я заплати Лъчезар Танев като идеолог на наемането му, тъй като Маджо не бил доста по даването.

Източник: Уикенд

 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР