Дотук нещата се развиват добре, за тези, които се появиха

...
Дотук нещата се развиват добре, за тези, които се появиха
Коментари Харесай

Проф. Минеков: Смелите са тези, които пожелаят незабавно нови избори

Дотук нещата се развиват добре, за тези, които се появиха в Народното събрание, добре е това, че едни други изчезнаха от Народното събрание - фармацевти, бутащи бабички и сходни. Това сподели в предаването " 120 минути " на проф. Велислав Минеков, който, само че реши да не се впуска в предизборната конкуренция.

За страдание, господин Борисов остана в самотност, няма на кого да разчита, той няма да е кадърен да сътвори държавно управление и е добре моментът да бъде употребен, добави той.

Който се допре до тази организация (ГЕРБ), той ще изгори, само че това е и в съзнанието на всички тези, които са професионални политици, това е гибелен акт. (...) Господинът, който е яхнал ГЕРБ, желае да оцелее непременно. Две могат да са историите по отношение на неговия край - може да има къса мъка, само че може да има и продължителна мъка. Надявам се да се съберат смели хора и тази мъка да бъде прекъсната най-късно септември-октомври ", сподели още проф. Минеков.

" Кой предлага държавно управление, поддръжка на държавно управление, с 10 магарета, с 10 индивида, т.е. Борисов желае държавно управление, това за него е оцеляване. Слушах Михаил Константинов, който му е дясна ръка и съвсем представител - той също желае държавно управление. Харизанов, Корнелия Нинова и те желаят държавно управление - това е избавителният пояс за Борисов ", съобщи проф. Минеков.

По думите му, има нещо, което разклаща тази маса от новопоявили се политици, както и преди този момент постоянните парии.

" В тази акция те похарчиха средства, напъните бяха невероятни, бореха се с ламя, в действителност. Те са изтощени, изтощени са, за тях последващи избори са тежко предизвикателство, това значи още веднъж всичко, а парите, които са изхарчени, са основни, от кое място още веднъж. Тук би трябвало кураж, ще видите кои са смелите. Тези, които пожелаят неотложно служебно държавно управление и нови избори - това са смелите, останалите не стават за нищо, откажете се от тях, те не са нашите представители ", разяснява Минеков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР