Доцентът по журналистика във ВТУ Св. св. Кирил и Методий

...
Доцентът по журналистика във ВТУ Св. св. Кирил и Методий
Коментари Харесай

Иво Инджов: Видя се, че няма недосегаеми, и че само шепа хора подкрепят Бойко Борисов

Доцентът по публицистика във ВТУ " Св. св. Кирил и Методий " и специалист по политически връзки Иво Инджов разяснява ареста на някогашния министър председател Бойко Борисов, Севделина Арнаудова и Владислав Горанов.

" Имаше по-високи упования да бъдат арестувани тримата за 72 часа и прокуратурата под напън и възоснова на предоставените доказателства и обстоятелства от Министерство на вътрешните работи най-накрая да влезе в една самодейна роля в отбрана на закона. Случиха се три неща - видя се, че няма недосегаеми. Мнозинството от българите чакат да има някаква правосъдна развръзка с политическото водачество на Бойко Борисов. Името му е забъркано в доста кавги и този за изнудването е единствено един от тях. Има още сюжетни линии, които могат да се развият през идващите месеци. Да не приказваме, че Министерство на вътрешните работи ще даде нови доказателства по този случай. Европейската прокуратура не удостовери, само че и не отхвърли, че тя също работи по този проблем. Очаквам Министерство на вътрешните работи да направи идващия ход. Второто нещо, което се видя, е, че прокуратурата не може да работи с Министерство на вътрешните работи. Това се знае, само че в този момент се видя в една рискова ситуациця. Третото нещо, което се видя, е, че единствено шепа хора поддържат Бойко Борисов. Така беше и пред дома му в Банкя, това беше и при излизането му от ареста. Някои наблюдаващи оприличиха това на наслада на някакъв клан, който се радва на освобождението на... беше изработен аналог с Пабло Ескобар, мисля, че господин Екимджиев го направи. Тоест, нямаше всеобща поддръжка да някогашния министър председател, и то в тази отрицателна обстановка ", сподели той в утринния блок на " Нова телевизия ".

" Всичко при ареста беше осъществено много културно, на фона на стряскащите арести показвани по " Министерство на вътрешните работи Пикчърс ", изключително при започване на ръководството на ГЕРБ. И оттук нататък, в случай че има професионализъм, прокуратурата би трябвало да разпита Васил Божков. Но да не забравяме, че името на някогашния министър председател е забъркано и в много други кавги и най-вероятно Министерство на вътрешните работи работи и по други случаи ", разяснява още Инджов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР