Доцентът остава задържан под стража46-годишен доцент към БАН и университетски

...
Доцентът остава задържан под стража46-годишен доцент към БАН и университетски
Коментари Харесай

Преподавател в наш университет в ареста за дрога и оръжие

Доцентът остава арестуван под стража
46-годишен доцент към Българска академия на науките и академични учител остава за непрекъснато в ареста за държане на марихуана, оръжие, муниции и взривни субстанции, постанови окръжният съд в Кюстендил. Решението е дефинитивно.

Ученият е бил спрян за инспекция в Дупница преди седмица, като в колата се возели и две 17-годишни момчета, близнаци. В тях били топчета марихуана.

При претършуване и изземване в наследстевана къща в с. Шатрово, община Бобов дол, са открити и конфискувани мелница – гриндер с тревиста зелена маса в нея, както и суха такава. Общото тегло на опиата е 158,7 грама, оповестява БНР.

Претърсване и изземване е осъществено и в жилището на доцента в кв. „ Дианабад “ в София. В него са открити 122 броя патрони с друг диаметър.Налице е действителна заплаха обвиненият да извърши ново закононарушение, поради усложнената, авансово планувана незаконна активност, която е с висока степен на социална заплаха, като единствено събитието, че не е осъждан, не е задоволително да изключи тази заплаха, написа в правосъдното решение.

Пред състава мъжът споделил, че съжалява и че е бил измамен да извърши действията, за които е упрекнат.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР