Доцент Петър Шишков, преподавател в Минно-геоложкия университет, е загиналият мъж

...
Доцент Петър Шишков, преподавател в Минно-геоложкия университет, е загиналият мъж
Коментари Харесай

Преподавател от Минно-геоложкия университет е загиналият в Елин Пелин

Доцент Петър Шишков, учител в Минно-геоложкия университет, е починалият мъж в ужасяващата детонация край гара Елин Пелин. 

Ето какво разгласиха от Минно-геоложки университет „ Св. Иван Рилски “ на формалната си Facebook страница:

„ Тъжна новина!

Напусна ни доцент доктор Петър Шишков – извънредно предан и обичан сътрудник и учител.

Академичната общественост на Минно-геоложки университет " Св. Иван Рилски “ отдава респект и почитание към значимото дело и паметта на доцент доктор Петър Шишков.

Доц. Шишков е международно приет академик и съветник, взел участие в редица научно-изследователски екипи в региона на взривната техника и технологиите. Натрупва професионален опит и развива умения като пиротехник, взривник, началник взривни работи и архитект на взривни работи. Работи по проучвания и разработка на нови експлозиви за работа в лимитирани пространства и при усложнени условия, както и към планиране на специфични взривни работи.

Академичното управление на Минно-геоложки университет " Св. Иван Рилски “ изрича съболезнования на фамилията на доцент доктор Петър Шишков!

Поклон пред паметта му! ".

По-рано специалист показа, че има информация, че „ нещата са почнали, когато доцент от Минно-геоложкия университет е дошъл с бус, с цел да вземе фойерверки, тъй като е имал да прави заря. Пристигнал е и синът на притежателя, който е докарал момичето, доколкото разбрах, тя не работи там. В момента, в който са приготвени боеприпасите за зарята, е станал случая. Това става в помещение, което не е склад. Тази информация имам от мой другар, който е влезнал с " пустинната котка “ и бронежилетка и каска вътре в региона “.

„ Днес загубихме един същински човек,приятел и обичан учител на всички студенти доцент доктор Петър Шишков. Почивай в мир, приятелю! ", написа във Facebook ректорът на Минно-геоложки университет " Св. Иван Рилски " - проф. доктор инж. Ивайло Копрев, оповестява „ Фокус “.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР