Доцент д-р Светла Цветкова е водач на листата на 25-и

...
Доцент д-р Светла Цветкова е водач на листата на 25-и
Коментари Харесай

Университетски преподавател с лична кауза е водач на две листи на ПП МИР

Доцент доктор Светла Цветкова е лидер на листата на 25-и многомандатен регион в София на Политическа партия МИР на идните парламентарни избори. Университетският учител от УНСС се изправя в една от най-оспорваните борби за вота на жителите в столицата. В същия многомандатен регион са водачите на листи на ГЕРБ и Българска социалистическа партия – Бойко Борисов и Корнелия Нинова.
Доц. доктор Светла Цветкова се кандидатира за депутат с персонална идея, отдадена да пази ползите на българските деца и на техните родители и най-много на родителите на деца с проблеми в развиването. Тя се включи в националната акция „ Гласувай за децата! Стани бранител на децата! “ на Национална мрежа на децата и подписа декларация, че ще стане ревнив бранител на правата им и ще поддържа фамилиите им в тяхното развъждане. Националната мрежа за децата е обединяване на 152 цивилен организации и съидейници, работещи в помощ на деца и фамилии в цялата страна. Насърчаването, отбраната и спазването на правата им са част от основните правила, които ги сплотяват.
 Политическа партия МИР с специалисти, преподаватели, доктори, дипломати, юристи, експерти, общественици, актьори, спортисти и мениджъри в своите листи Политическа партия МИР с специалисти, преподаватели, доктори, дипломати, юристи, експерти, общественици, актьори, спортисти и мениджъри в своите листи
„ В листите на Политическа партия МИР са едни от най-опитните и положителни специалисти във всички сфери, преподаватели във висшите образователни заведения, учите...
„ Като майка, години наред съм изпитвала човешка болежка, преодолявала съм доста тествания и компликации и съм се изправяла пред доста провокации, свързани със опазване на здравето и образованието на моето дете! Пристрастна съм към проблемите, свързани с развъждането на деца с проблеми, както и с живота и всекидневието на българските деца. Смятам, че всички те заслужават здравословна и насърчаваща развиването им среда, с цел да порастват физически и душевен здрави и да имат умерено и щастливо детство ”, съобщи доцент доктор Цветкова.
Тя е безапелационна, че няма да се помири с обстоятелството, че има майки, които плачат и кършат безпомощно ръце, тъй като са в невъзможност и не могат да оказват помощ на децата си. „ Не мога да се примиря с обстоятелството, че има похищения върху деца! Не мога да се примиря с детската смъртност! Не мога да се примиря с обстоятелството, че се събират дарителски средства за избавяне на детски животи! Не мога да се примиря с обстоятелството, че има деца, които се усещат щастливи САМО на Коледа! Не мога да се примиря с обстоятелството, че има деца в моята Родина, които просто СЪЩЕСТВУВАТ! Уважаеми гласоподаватели, аз не мога да се примиря с всичко това, и за това ще се боря ”, съобщи още университетският учител.
„ Вярвам, даже да бъде упрекната в краен идеализъм, че с обща политическа воля и старания на държавните институции, животът на Децата на България и на техните родители може да бъде по-сигурен и по-спокоен! Готова съм да дам всичко от себе си и да работя неуморно за тази идея ”, даде обещание доцент доктор Цветкова.
Тя е дълготраен учител в Университета за Национално и Световно Стопанство в град София по ръководство, маркетинг и човешки запаси. Доц. доктор Светла Цветкова има голям брой изявления и участия в научноизследователски планове и научни прояви. Ползва се с почит и почитание от своите студенти и докторанти. Тя е претендент за депутат от гражданската квота на Политическа партия МИР. Освен в София, тя е лидер и на листата на Политическа партия МИР и в Пловдив-област.
 Симеон Славчев, Политическа партия МИР: Да се одобряват единни публични етични правила Симеон Славчев, Политическа партия МИР: Да се одобряват единни публични етични правила
Да се изготвят и да се одобряват единни публични етични правила. За това настоя ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев по време на онлайн...
Политическа партия МИР залага на МОРАЛА, ИНИЦИАТИВНОСТТА и РОДОЛЮБИЕТО на българския народ. Над 90 % от претендентите за народни представители са от гражданската квота и са потвърдени специалисти в своята област. В листите на политическата мощ са мениджъри, финансисти, лекари, инженери, адвокати, актьори, музиканти и общественици.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР