Доцент Атанас Мангъров ще бъде водач на листата на АБВ

...
Доцент Атанас Мангъров ще бъде водач на листата на АБВ
Коментари Харесай

Мангъров: Мерките са папагалски, не помагат

Доцент Атанас Мангъров ще бъде лидер на листата на АБВ във Варна за идните парламентарни избори.Той беше показан на членове и симпатизанти на партията от водача на формацията Румен Петков. Доцент Мангъров още веднъж разкритикува наложените ограничения във връзка епидемията и ги назова несъответстващи. 

Доцент Мангъров е срещу непрекъснатото отваряне и затваряне на страната. Не е редно учениците и студентите да не посещават образователните занятия, безапелационен е той.

Това, че всички вършат по този начин, не значи, че това е верният метод. Всички ние би трябвало да се държим по този начин както, сме се държали при всички сходни вирусни инфекции, които неведнъж са се случвали в предишното. Продължаваме да упорстваме и да не желаеме да разберем в действителност, каква част от популацията се е сблъскала с този вирус. За да разберем това, би трябвало да се направи едно сероепидемиологично изследване, с което да се откри, каква част от популацията имат антитела, посочи Мангъров пред БНР.

Той изясни, че е избрал АБВ, тъй като те са от страната на хората, които считат че противоепидемичните ограничения в страната са несъответстващи.

Искам да се обърна към всеки един човек – не си мислете, че отказвайки да гласувате, ще измененията нещо. Не, няма да се промени нищо. Сега обаче е моментът, в който всеки един от нас би трябвало да застане пред огледалото и да си отговорим на най-важния въпрос: Какво в действителност желаеме да се промени? Тази смяна обаче ще пристигна, когато всички ние гласуваме. Всички, които са " за " тези папагалски ограничения, които освен това са и неефективни - не са от страната на хората, които към момента се двоумят дали да гласоподават. Именно по тази причина моля - всеки един човек, който желае да се трансформират нещата в вярната посока, да излезе на 4-ти април и да гласоподава за това, за което и ние се борим – връщане към естествения метод на живот.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР