Доц. Милушева е част от Националния алианс на хора с

...
Доц. Милушева е част от Националния алианс на хора с
Коментари Харесай

Президентът отличи с почетен знак доц. Полина Милушева от Бургас, която се бори за хората с редки болести

Доц. Милушева е част от Националния алианс на хора с редки заболявания и дълготраен учител в Техническия факултет

На тържествена гала доцент доктор Полина Милушева получи почетния знак на президента на Р България Румен Радев. Високото отличие ѝ беше връчено за значимия ѝ принос в отстояването на идеята на хората с редки болести в България, както и за обезпечаването на информация и образованието на родителите на деца с недостиг на растежния хормон.

Доц. Милушева е част от Националния алианс на хора с редки заболявания и дълготраен учител в Техническия факултет на Бургаския държавен университет „ Проф. доктор Асен Златаров “.

Полученото отличие доцент Полина Милушева разяснява по този начин:

„ Това самопризнание е мотив за горделивост, за мъдрост, както и за безконечния въпрос за смисъла на живота. Когато се обръщам обратно в годините, несъмнено, виждам както триумфите, които би трябвало да ценим, по този начин и компликациите и несполуките, които са значима и поучителна част от нашия път. Дълбоко имам вяра в бъдещето на нашия Алианс, освен поради професионализма, а най-много поради мощната отдаденост и съгласуваност на хората, застанали зад идеята " редки заболявания ". Това самопризнание е за всички вас другари, с които дружно вървим по сложния път! “.

Президентът Радев получи плакет с благодарност и признателност от Националния алианс на хора с редки заболявания и Института по редки заболявания. Екипът на Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “ поздравява доцент Милушева за високата оценка и ѝ пожелава да продължава да работи с такава сила и отдаденост за всички значими дела.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР