Доц. Милен Михов – зам.-председател на ВМРО и депутат от

...
Доц. Милен Михов – зам.-председател на ВМРО и депутат от
Коментари Харесай

ВМРО обеща също да върне надвзетите субсидии

Доц. Милен Михов – зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация и народен представител от „ Обединените патриоти “ разяснява в утринния блок на Bulgaria On AIR партийните дотации и какво ще се случи в дребната коалиция.

Той подсети, че Вътрешна македонска революционна организация постоянно е упорствало да има разговор и диалози. Когато някой не сяда на масата, разясни доцент Михов, това не може да се случи.

„ Наше предпочитание е да вървят всички на работа и да си приказваме “, добави депутатът.

Относно идната среща през днешния ден сред Зоран Заев и Бойко Борисов, доцент Милен Михов съобщи, че двамата могат доста да си кажат. „ Мисля, че в Скопие схващат, че е нужна смяна и че не може да продължава остарялото отношение на Северна Македония към България. Северна Македония би трябвало сама да се върне обратно към историята си ", добави той.

Във връзка по кое време започват първите диалози за размера на партийните дотации, доц Михов заяви, че до дни би трябвало да има изясненост. На въпрос дали и Вътрешна македонска революционна организация ще върнат надвзетите пари, зам. - ръководителят на партията отговори, че това ще се случи, само че всичко зависи от финансите и плановете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР