Доц. Мангъров: Ваксините обмисляйте!

...
доц. Атанас Мангъров, инфекционист - Илиана Беновска Беновска пита –
Коментари Харесай

доц. Атанас Мангъров, инфекционист - Илиана Беновска „Беновска пита – Радио К2“, 10.02.2024 г.

Ковид и сегашните сезонни инфекции

Беновска посрещна доц. Мангъров в студиото по темата за ковид-19 и сегашните инфекции, с които се опитват да накарат хората да повярват в това, че отново ще са жертви. Инфекционистът коментира, че това се случва всяка година в тези месеци има бум на респираторни вирусни инфекции с водещ тази година - грип А. По отношение на ковид-19 Мангъров отбеляза, че е изчезнал, а в момента има коронавируси, каквито има, откакто свят светува. Той подчерта, че за тях никога не е имало тестове, защото никога не са създавали достатъчно тежко заболяване. “Тези тестове, с които откривахме ковид-19 през 2020, 2021 година са същите, с които откриваме сега ковид, но то не е ковид-19, а е коронавирус. Откъде се появи ковид-19 - за момента не може да се каже” коментира инфекционистът.

Ковид-19 - политикоикономическа заблуда?

“Дали ковид-19 с тези прословути тестове, ваксини беше толкова тежък, различно тежък от други заболявания или беше една политическа и икономическа заблуда?” попита Беновска. Мангъров потвърди, че е имало ковид-19, който при някои хора е протичал много тежко - с дихателна недостатъчност, особено при хора с придружаващи заболявания, с наднормено тегло, в напреднала възраст. “Това, което се случи с ковид-19 е приблизително същото, което се случва със свинския грип през 2009-2010 година, когато много хора загинаха. Никой тогава не сложи маска, нямаше я гробарската команда, която се появяваше ежедневно, за да плаши хората. Това е част от живота. Има вируси, които минават през населението и по-слабите ги отнася” коментира доц. Мангъров. Беновска припомни, че икономическият форум 2021 година в Давос доказа, че по време на пандемията са забогатели 54 души с трилиони, а 96 % от населението по света е обедняло и се е върнало на равнището на 10 години назад и няма прогноза кога тези хора ще наваксат тези години. “Това не говори ли, че тази пандемия е организирана с цел забогатяване и подчиняване?” попита Беновска. Доц. Мангъров отговори, че най-вероятно, защото ако се зададе въпросът кой има полза от това, отговорът е - който направи най-много пари, но по-опасното е, че хората, изправени пред страха на неизвестното заболяване, са се съгласили да се откажат от своите права, за които са се борили десетилетия и векове.

Разследване срещу Урсула фон дер Лайен за ваксините

Беновска пожела да изглеждат материал за разследването, което е започнато срещу Урсула фон дер Лайен и нейния брат, който е свързан с фирмата “Астра Зенека”, предпочетена в България за внос на ваксини и с друг вид опити за доказване по правов ред какви са последиците от ковид.

Беновска пита - 4.03.2023 - “Урсула пак ни пробутва COVID ваксини! Може би, защото мъжът ѝ работи в компания за ваксини против COVID?! А Лаура Кьовеши разследва председателя на ЕК Урсула фон дер Лайен – ще видим…

ЕП: Европейската прокуратура потвърждава, че има текущо разследване за придобиването на ваксини срещу COVID-19 в Европейския съюз. Това изключително потвърждение идва след изключително високия обществен интерес. На този етап повече подробности няма да бъдат оповестени публично.

А румънският евродепутат Кристиан Тереш заяви от трибуната на ЕП:

Кристиан Тереш: Господин президент, драги колеги! Урсула фон дер Лайен трябва незабавно и безусловно да подаде оставка от своята позиция на президент на ЕК! Поради факта, че нейните действия, в момента, са криминално разследвани от Европейската прокуратура. Европейската прокуратура съобщи преди няколко дни, че: разследва начина, по който са били подписани договорите между ЕК и производителите на ваксини. И това е, което Сметната палата, току-що, заяви в доклад, публикуван преди няколко дни. Комисията е подписала до ноември 2021 г. договори за 71 милиарда евро от името на държавите- членки за закупуването на 4,6 милиарда от дозите за COVID-19 ваксини. Това означава, че: е купила по 10 дози за всеки гражданин на ЕС - въз основа на договори, които никога не са били осветлени публично. Ето така беше пуснат публично договора, който е подписала с тези фармацевтични компании. / б.р. – целият заличен/.Как е възможно това в ЕС, който се нарича прозрачен с начина, по който използва парите на хората?! Затова питам, отново и призовавам, отново, за незабавно и безусловно подаване на оставката ѝ! Благодаря!”

Доц. Мангъров каза, че Тереш говори много хубаво, но ако някой вярва, че Европейската прокуратура може да направи истинско разследване, това е все едно да вярваш в разказите на Барон Мюнхаузен, че сам се е измъкнал за косата от блатото, както и да вярваш, че нашият независим конституционен съд може да разреши референдум за българския лев.

Какви увреждания са настъпили след ваксинация?; Фалшиви сертификати за ваксинация; СЗО - световно надправителствено управление - хората се отказаха от правата си; Болестта Х

“Има ли опити да се направят изследвания настъпили ли са и какви увреждания в следствие на ваксинирането срещу ковид-19? Водеха много спорове дали жени във фертилна възраст трябва да се ваксинират, дали деца. Виждате и сега бледо се поде една кампания - дайте да ваксинираме 5-годишните и особено 65 +” попита Беновска. Доц. Мангъров сподели, че в началото на септември Байдън е заявил, че всички деца над 6-месечна възраст трябва да бъдат ваксинирани. “Всички опити за задаване на тези въпроси по отношение на т.нар. ваксини за ковид, са тема табу. Там където се правят опити това да бъде повдигнато, се среща отпор. В Парламента на Обединеното Кралство бяха зададени въпроси, но бяха игнорирани. При нас това няма как да се случи. Няма интерес у хората. Реалните факти са, че т.нар. допълнителна смъртност за ЕС е +8-10 % - повече са починали сега, отколкото са умирали преди ковид. Страни като Малта имат +53-4%. Най-странното е, че най-високата допълнителна смъртност е при тези държави с най-високо ваксинално покритие. Ние, заедно с нашите съседи от север, сме сред държавите с най-ниска допълнителна смъртност - при нас е отрицателна - (- 8-10%). Хората, които се интересуват задават въпроса защо, но държавите, които би трябвало да се заинтересуват от това нещо и т.нар. научна общност - мълчат” коментира доц. Мангъров. Беновска добави към научната общност и СЗО и попита дали не е редно след такова парализиращо световно събитие да се излезе с едно изследване и отчет какво е направено, какви са последиците, какви са перспективите в дългосрочен план, за да сме подготвени за следващи събития от подобен характер. Инфекционистът отговори, че това е равнозначно на това Европейската прокуратура да разследва Урсула фон дер Лайен. Доц. Мангъров коментира, че СЗО е наднационална и правителствена организация с бюджет около 20 % от вноските на страните, които участват в нея, останалите 80 % се формират от частни дарения, фондации и организацията не е под контрола на държавите или ООН. “Това, което се услади най-много на тези за СЗО по време на ковид е, че СЗО получи безконтролни права. Това, което нареждаше, се изпълняваше от всички” подчерта доц. Мангъров.

“Чудя се какво ще последва, ако съобщя, че може би много хора в България - политици, общественици, известни хора са били с фалшиви удостоверения за ваксинация” отбеляза Беновска. Мангъров веднага каза, че те са се спасили, но това са основно хората, които казваха на населението да се ваксинират. Водещата попита инфекциониста какво ще посъветва българина - да се ваксинира лековерно или да мисли с главата си. Доц. Мангъров отбеляза, че в Давос се е казала, че се очаква нов вирус - болестта Х, за която никой не знае каква е, но е 20 пъти по-смъртоносен от ковид. “Когато се появи, СЗО ще си влезе в ролята, в която беше по време на ковид, при положение, че сега през май се подпише това ново световно пандемично споразумение, с което всички държави, участващи в СЗО, ще делегират своя суверенитет на нея и по време на такова екстремно събитие СЗО става световно правителство. Много хора не могат да повярват, не искат да го разберат, но то е много страшно” подчерта доц. Мангъров и призова българите да мислят преди да се ваксинират.

Така завърши разговорът между доц. Атанас Мангъров и Илиана Беновска в седмичното обзорно политическо предаване “Беновска пита” по “Радио К2” и на живо във Фейсбук и Ютюб на 10-ти февруари 2024 година.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР