Доц. д-р Стефан Стефанов е водещ в страната ортопед –

...
Доц. д-р Стефан Стефанов е водещ в страната ортопед –
Коментари Харесай

Ортопедът доц. д-р Стефан Стефанов преглежда в МБАЛ „Хаджи Димитър“ на 26 януари

Доц. доктор Стефан Стефанов е водещ в страната ортопед – травматолог за деца и възрастни с дълготраен опит.

Занимава се с оперативно и консервативно лекуване на дегенеративни и травматични болести при възрастни, коксартроза и гонартроза, ендопротезиране на тазобедрена и на колянна става. Консултира и лекува вродени костно-мускулни деформации при деца и възрастни, вродена луксация при деца от 3 месеца до 1 година, всички болести на опорно-двигателния уред.

Доц. доктор Стефан Стефанов е приключил Медицински университет - София през 1985 година Специализирал е „ Ортопедия и травматология “, с спомагателни подготовка по ендопротезиране и детска ортопедия във Франция, Швейцария, Белгия, Австрия, с голям брой курсове в чужбина. Член е на Френската ортопедична асоциация..

Доц. доктор Стефан Стефанов работи в Университетска профилирана болница за интензивно лекуване по ортопедия " Проф. Бойчо Бойчев " в Горна баня. Има дълга процедура като визитиращ хирург във Франция, Дубай, Гвинея, Судан и Англия. Има дългогодишно съдействие с МБАЛ „ Хаджи Димитър “ – Сливен.

На 26. 01. 2024 година прегледи и съвещания ще се правят от 10 часа след авансово непокътнат час на регистратурата на МБАЛ „ Хаджи Димитър “ на тел. О44 618200.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР