Доц. д-р Любомир Киров, председател на Националното сдружение на общопрактикуващите

...
Доц. д-р Любомир Киров, председател на Националното сдружение на общопрактикуващите
Коментари Харесай

Доц. Киров категоричен дали жегите ще убият COVID-19

Доц. доктор Любомир Киров, ръководител на Националното съдружие на общопрактикуващите лекари в България, съобщи пред Нова телевизия, че в никакъв случай празниците не могат да бъдат тревожни, тъй като те постоянно ни носят наслада.
Няма за какво да се тормозим от топлото време. То няма да реши казуса с COVID-19, съобщи той в изявление за „ Събуди се “.

„ По отношение на ограниченията не бих нарекъл, че има намаляване. Трябва да се премислят съгласно обстановката “, съобщи той.

„ Мерките досега в действителност са сполучливи и макар че има непослушни, всичко се съблюдава. Но продължаването по този метод би довело до проблеми “, счита доктор Киров.

"Ако по този начин се продължава, ще пострадат психическото и обществено благоденствие, а по-късно и здравето ", безапелационен е той.

Доц. доктор Киров разясни какво значи групов имунитет и подсети, че задачата е да се опазят в действителност застрашените и подсети какво ще се случи с нас, в случай че вятър не ни е духал.

Той заяви и стряскащи числа за умрелите от сезонния грип и подсети простичките ограничения посредством, на които можем да отпуснем рестриктивните мерки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР