Доц. д-р Иван Ангелов от Стопанския факултет на СУ Св.

...
Доц. д-р Иван Ангелов от Стопанския факултет на СУ Св.
Коментари Харесай

Доц. д-р Иван Ангелов изнесе цикъл от лекции и семинарни занятия в Университета в Билбао UPV/EHU University of the Basque Country

Доц. доктор Иван Ангелов от Стопанския факултет на СУ „ Св. Климент Охридски “ изнесе поредност от лекции в Университета в Билбао , Испания, в границите на програмата за преподавателска подвижност Еразъм+.

В интервала 9-13 май доцент Ангелов гостува на испанския университет и дискутира със студентите по мениджмънт от II и III курс водещи теоретични постулати и настоящи трендове от практиката в региона на стратегическото ръководство, интернационалните бизнес тактики, финансовия мениджмънт, водачеството и корпоративната сигурност. В допълнение, българският академик показа Стопанския факултет като опция за осъществяване на подвижност за образование или преподаване в границите на стратегия Еразъм+, както и част от интернационалните планове, които Стопанският факултет извършва, включително SCHOLARNET, UniverCity и други
 kkkk
Зам.-деканът на Факултета по стопанска система и бизнес Иманoл Мозо приветства българския гост-лектор и организира работна среща за разискване на хрумвания за съдействие сред двата университета.

Посещението от доцент доктор Ангелов на испанския университет е част от дейностите, включени в тактиката за усилване на интернационалното съдействие с водещи задгранични университети и стабилно развиване на взаимните действия в научен и проучвателен проект.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР