Доц. д-р Атанас Георгиев е избран за декан на Стопанския

...
Доц. д-р Атанас Георгиев е избран за декан на Стопанския
Коментари Харесай

Доц. д-р Атанас Георгиев оглави Стопанския факултет на СУ

Доц. доктор Атанас Георгиев е определен за декан на Стопанския факултет на Софийския университет " Св. Климент Охридски ", заяви пресцентърът на висшето учебно заведение в четвъртък.

Досега той беше заместник-декан по административната и плановата активност на Стопанския факултет. На състояло се общо заседание е определен единомислещо от 57 делегати да го оглави.

Доц. доктор Атанас Георгиев е ученик на Стопанския факултет на СУ. Завършва поредно бакалавърска степен / " Икономика ", 2004 г./, магистърски степени / " Финанси и банково дело " и " Енергийна стопанска система и мениджмънт ", 2007 и 2008 г./ и докторска степен с дисертация на тематика " Институционалната самостоятелност на националния енергиен регулатор в България " през 2016 година Доц. Георгиев има и редица специализации във водещи институции.

От 2005 година преподава като хоноруван, а от 2007 година - като щатен помощник в Катедрата " Икономика и ръководство по браншове ", където е поредно теоретичен секретар, шеф на магистърската стратегия " Енергийни пазари и услуги " и началник на катедра /от 2018 г./. Научните му ползи са в региона на енергийната стопанска система. Автор е на две книги и на над 30 научни изявления, както и е теоретичен началник на 40 магистърски тези в тази област.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР