Доц. Атанас Мангъров, който не спира да скандализира с тезите

...
Доц. Атанас Мангъров, който не спира да скандализира с тезите
Коментари Харесай

За първи път! Вижте каква засукана красавица е жената на Мангъров

Доц. Атанас Мангъров, който не стопира да скандализира с тезите си по отношение на ковид и имунизациите, не обича медийният фокус да пада върху най-близките му хора. Скандалният епидемиолог и педиатър в действителност е женен от дълги години, само че към сегашния миг не живее под един покрив със брачната половинка си Ана, която е майка на децата му, научи HotArena.

„ Още се обичамe обаче ", отсича Мангъров, който срещнал жена си още в студентските си години. Любовта им тръгнала около услуга, която тя му направила. Докато бъдещият лекар подготвял дисертацията си, нямало кой да обработи статистическите данни към нея. „ Някой ми сподели, че има една засукана хубавица, която доста схваща. И аз отивам при нея и ѝ споделям: „ Ето това са данните и ще си платя “. И тя седна да ги прави.  Първа таблица, втора, трета таблица и след това се родиха децата . Така и не си платих “, споделя през смях Мангъров, като отбелязва, че не се е оженил за софиянка за жителство, а по обич.

Двамата с Ана имат общо четири деца, като най-големият им наследник Борислав в действителност е от нейния първи брак. „ Другите деца са  Елена  и близнаците Христо и   Илия Борислав е шеф на компания, Христо и Илия са лекари, а Елена е фармацевт. Сестрата на жена ми е професор по биохимия в Съединени американски щати , живее там и възпламени Борислав да става кинезитерапевт, тъй като признавали там нашите дипломи. Той отиде на една студентска бригада и след това повече не искаше и да чуе за Америка. След това  приключи бизнес администрация в Американския лицей в Правец  и работи в България.  Всичките ми деца работят в България “, гордее се хапливият доцент.
Той споделя, че с жена му Ана са ги изгледали мъчно.

Щерка им била още напълно дребна, когато близнаците щели да се раждат. Тогава Мангъров и брачната половинка му пратили дъщеря си Елена при неговите родители в Стара Загора, с цел да оказват помощ за няколко месеца с гледането ѝ. На нея обаче толкоз ѝ харесало при баба и дядо, че се върнала при родителите си в София, когато станала на 14 години и я приели в Английската гимназия в София. „ Откровено мога да кажа, че тя ми е  повече като сестра, в сравнение с като дете . Тя има същата психоструктура като мен, същата лошотия, същия дебелоглав. Дори е по-добра “, не крие пристрастията си към щерката Елена Мангъров, написа " Ретро ".

В най-трудните за фамилията времена, в които безпаричието ги блъснало, доцентът зарязал лекарската престилка и решил да отиде в чужбина, с цел да изкара пари. Първо пробвал в Швеция, само че не му излязъл шансът. После отпътувал за Канада под предлог, че ще върви на конгрес по инфекциозни заболявания в Монреал. „ Отидохме за визи в консулството на Канада в Белград. Там консулът – една стара дама, от пръв взор разбра, че отивам, с цел да остана и все пак ми даде виза. В Канада половината от българската общественост ми бяха познати – старозагорска махала, пловдивска махала, съученици.  Бях се настроил да ставам водач на ТИР . Изкарах месец, само че взех решение, че не е моето –  неосъщественият канадски камионджия.  Иначе имам сътрудници, които отидоха и още карат “, споделя Мангъров, който по-късно въпреки всичко сбъднал „ фантазията “ си да има ТИР и с негови другари си купили общ подобен от огромна ликвидация на возила.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР