Доц. Атанас Мангъров изплува на челните места в класацията за

...
Доц. Атанас Мангъров изплува на челните места в класацията за
Коментари Харесай

Мангъров с имоти на Боровец и на морето

Доц. Атанас Мангъров изплува на челните места в класацията за най-имотни лекари у нас, разбра HotArena.

Дори в разгара на пандемията скандалният имунолог траял да си пазари жилища, а последната му облага е от 2020 година

Мангъров се сдобил с апартамент на морето. Лятната му хасиенда се намира на хубаво място в Бургас и се простира на 50 квадратни метра, като към нея има и мазе. Лично нотариусът, осъществил договорката с доцента, се похвали със фотография с него в своя фейсбук профил и написа: „ В тези сложни времена е наслаждение да общуваш и работиш с клиенти като господин Мангъров. Благодаря на доцент Атанас Мангъров за доверието при покупката на мечтания морски парцел “.

Освен че има къде да отсяда през лятото, доцентът разполага и със зимна вила. С нея се сдобил още през далечната 2004 година Къщата се намира наоколо до топкурорта Боровец, в село Широки дол, което е единствено на 20 километра от зимната столица на България. Постройката е просторна, въпреки да е единствено на един етаж, само че дворът на Мангъров е съвсем един декар.

Наскоро „ Ретро “ разкри, че и майката на скандалния доктор – 99-годишната някогашна докторка Елена Мангърова, също разполага с имотно положение. Тя има някогашния апартамент на кинолегендата Апостол Карамитев, оценен на близо половин милион лв., на влиятелната столична улица „ Оборище “. Той се намира на метри от жилището на примата на естрадата Лили Иванова.

Макар да е разведен с жена си Анна, кандидат-депутатът от АБВ Мангъров не е изгубил имането си при бракоразводното дело. Самият той призна, че с някогашната му брачна половинка се разделили цивилизовано, без разправии и запазили положителни връзки. „ Все още се обичаме, само че не живеем дружно “, откровеничи имунологът. Двамата имат общо три деца – щерка Елена и близнаците Христо и Илия. От предходния си брак тя има по-голям наследник, който Мангъров отгледал като собствен. Наследниците му също се занимават с медицина. Близнаците са доктори, а щерката – фармацевтка. Само доведеният му наследник е хванал в друга посока. Очевидно доцентът, който самичък се хвали, че вземал по 200 лв. на домашно посещаване, е съумял добре да влага приходите си и е подсигурил дори бъдещите си внуци.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР