Доц. Атанас Мангъров е номиниран да кандидат депутат от АБВ,

...
Доц. Атанас Мангъров е номиниран да кандидат депутат от АБВ,
Коментари Харесай

Атанас Мангъров е номиниран за кандидат-депутат от АБВ

Доц. Атанас Мангъров е номиниран да претендент народен представител от АБВ, заяви водачът на АБВ Румен Петков, представяйки пред публицисти номинациите.
" За нас постоянно е доста значимо да има блестящо гражданско присъединяване в едно Народното събрание. В последните мандати това липсва ", уточни Петков.
" Когато си имал Благовест Сендов и по-късно се радваш на Дани Кирилов, нещата не наподобяват добре в очите на естествения българин, тъй като тогава се сещаш, че в действителност дебатът в образованието е по какъв начин да извадим Ботев от учебниците, а вкарваме бат Сали в Народното събрание ", разяснява Петков и означи, че персонално се познава с бат Сали.
Петков увери, че от АБВ имат волята да сложат завършек на тези " надълбоко маскарящи ни като общество и нация хватки ", които по думите му " несъмнено в Самоков може да подсигуряват някой различен ромски глас, само че унижават българщината в очите на българите ".
Ето кого още предлагат от АБВ за идващия парламент: от сферата на спорта - Антон Коджабашев, Георги Сталев и Цветан Антов, от сферата на образованието - доцент Камен Семенлийски, учител в Бургаския университет, Ирена Михайлова, Силвия Лецкова; от сферата на благоустройтвото - Александър Стефанов, Руска Стефанова; от стопанската система - Любомира Ганчева, Даниел Илчев; от научната сфера проф. Любомир Халачев, доктор Пламена Заячка; от бранша на културата - артистът Веселин Плачков.
Лидерът на АБВ добави, че е провел персонален диалог с номинираните и им изрече признателност за единодушието, тяхното достолепие и качеството на професионалната им подготовка.
Какво още сподели Румен Петков за идните избори и какво има намерение да предприеме АБВ, очаквайте детайлности.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР