Достигането на Тотнъм до финала на Шампионската лига е изтощило

...
Достигането на Тотнъм до финала на Шампионската лига е изтощило
Коментари Харесай

Лорис: Финалът в ШЛ изтощи играчите в края на миналия сезон

Достигането на Тотнъм до финала на Шампионската лига е изтощило играчите в края на предишния сезон и тимът не е имал задоволително време да се възвърне, преди да стартира актуалната акция във Висшата лига. Това съобщи вратарят на " шпорите " вратарят Юго Лорис. Французинът съобщи, че съотборниците му, които изгубиха с 0:2 от Ливърпул в първия си край от Шампионската лига предишния юни, са се показали над упованията през последните няколко години и това се е отразило на играчите.

" Съществува риск, когато надхвърлите опциите си. Миналият сезон имахме необикновено показване в Шампионската лига и завършихме сезона на лимита на опциите си ", съобщи 33-годишният Лорис пред английските медии. " Нямахме време да се възстановим от сезона, преди да стартираме идващия. Може би това са последствията, когато играете на равнище четири години, полагайки големи старания да се конкурирате с най-хубавите отбори… Това е доста изтощително, а в един сезон не може да контролирате всичко ", добави стражът.
Hugo Lloris is baffled by Tottenham's alarming slump since Champions League heartbreak but is planning to finish the season on a high by cracking the top four | @Matt_Barlow_DM https://t.co/KbS1aenJBX
— MailOnline Sport (@MailSport) June 13, 2020 След като приключи в топ 4 във всеки от последните четири сезона, Тотнъм е осми във Висшата лига и отпадна от ФА Къп и Шампионска лига преди шампионата на Англия да бъде спряно през март заради пандемията от COVID-19. " Повече или по-малко сме във форма, само че има огромна разлика. Имахме много проблеми с контузените играчи, което ни повлия доста. Сега всичко е като нов сезон, който би трябвало да стартира ", добави Лорис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР