Достигането до същината на това, което един мъж иска, може

...
Достигането до същината на това, което един мъж иска, може
Коментари Харесай

Помагало за жени: Как да станем по-добри в леглото

Достигането до същината на това, което един мъж желае, може да бъде мъчно, а приемането на най -добрите препоръки за секс не постоянно са лесни, даже и да гледате редица видео клипове по тематиката.

Сексуалните терапевти и проницателните изследвания дават опция да се разбере какво в действителност желаят мъжете в спалнята.

Независимо от вашата възраст, полова еднаквост или половост, всеки има потребност от помощ и препоръки за леглото и приятните прекарвания.

13 съвета за дами: по какъв начин да станем по -добри в леглото

Има безчет книги, видеоклипове с указания и цветни диаграми, отдадени на въпроса „ по какъв начин да задоволя мъжа си? “
Запознайте се на първо място със личното си тяло
Да, „ това значи мастурбация “, споделя Джиджи Енгъл, сертифициран секс треньор и създател на книгата " Всички неточности: управление за секс, обич и живот. "

Преди всичко, би трябвало да знаете какво ви доставя наслаждение , това освен прави секса по-хубав за вас ; това покачва увереността ви по време на секс, правейки нещата по -забавни за всички участващи.

Има доста дами не прекарват време със себе си, нито отделят задоволително време, с цел да опознаят в действителност какво им доставя наслаждение, като това допуска, че няма да знаете и какво доставя удовоствие на мъжа до Вас.
Научете се да целувате, вярно
Правилното целуване покачва равнищата на допамин в мозъка , подтикващ желанието невротрансмитер при мъже и дами, съгласно изследване в The American Journal of Medicin e.

Може да употребявате този съвет за целувки: прокарайте по устните им своят език или леко захапете ръба на долната им джука със зъби, поучава сексологът Карол Куин.

След, като извършите това, целунете усните му с целият размер на вашите усмини, като го вършиме постепенно и нежно, по-късно, отново може да повторите съвета ни, до момента в който усетите,че той настръхне.
Играйте с ушите им
В изследване, ушите са класирани тъкмо след скротума ( долната част на тестисите) като част от тялото, която при допиране може да помогне на мъжете да доближат своя връх. Предполагахте ли, че те са 2-рото най-възбуждащо нещо за мъжете?

Добавете това към вашия лист със секс техники: пробвайте внимателно да захапете или да оближете ушите им, до момента в който се приближават до оргазъм, като в същото време прошепвате нещо като: „ Харесва ли ти, когато те допирам? “
Включете вратът
Целувките по вратът им провокира изтръпване като вашия личен и изследване, оповестено в списание Ergonomics, откри, че вратът харесва нискочестотни трептения.

Направете го, като целунете тила им с леко отворена уста и изпъшкате . „ Комбинацията от топлота и трептения ще спомогне за някои съществени чувства и приятност “, споделя специалистът по секс Емили Морс.

Може даже да масажирате тилът им, до момента в който целувате вратът.
Обърнете внимание на зърната им
Мъжете, които са интервюирани за изследване в списание Cortex, признаха, че зърната са една от най -популярните им G точки.

Може да целувате и смучете зърната им, като това пределено ще бъде мощен стимулатор за мъжа до вас.
Говорете им мръсно
Ако желаете да опитате нещо ново, за какво не обърнете внимание и на мръсните приказки?

„ Еротиката и порнографията са превъзходен източник на ентусиазъм за образци за мръсни приказки и с цел да разберете какъв тип мръсни приказки възбудат мъжете

Мозъкът е главният сексуален орган, тъй че стимулирането му с думи, е доста, доста значимо.
Пробвайте нови неща
Разнообразието в действителност може да подправи вашия полов живот пълностоен.

Един от най -добрите секс препоръки за дамите е да бъдат отворени за експериментиране на нови неща .

Няма по какъв начин да знаете, какви нови неща биха му харесали, само че когато практикувате разнообразни, ще разберете верните.

Мъжете постоянно се оплакват от:

Винаги вършиме секс в една и съща поза

Винаги вършиме секс на едно и също място

Винаги следвайки избрана рутина (например глезене, орално, сексуален акт)

Някои момчета ги е боязън опитат нови неща, тъй като се опасяват от женската реакция.

Така че, в случай че поемете самодейността и му покажете, че сте подготвени да опитате нещо ново, това наложително ще направи нещата по -интересни и вълнуващи.

Има толкоз елементарни неща, като използването нова секс играчка, която да употребявате върху него или той да употребява върху вас.

Може да бъде занимателно да въведете някои полови игри, някои ролеви игри, някои нови пози или просто малко мръсни приказки.
Доставете му орално удовоствие
Не е загадка, че оралният секс може да бъде едно от най -възбуждащите неща за мъжа, само че да научите малко повече неща за оралният секс, може да бъде от изгода и за Вас.

Един от най -добрите секс препоръки за по -добър орален секс, е да употребявате ръцете си. Има толкоз доста способи да накарате ръцете си да работят, до момента в който употребявате устата си, като да вземем за пример:

Леко прилепяне и леко придърпване на скротума му

Формиране на пестник към вала му и крепко улавяне, до момента в който се движите нагоре и надолу

Използвайте къси стискания, с цел да стимулирате главата му с пръсти

С устата си редувайте сред пърпорене на езика, смучене и целуване на другите елементи на гениталиите му.

Той сигурно ще се забавлява от ова.

Не се опасявайте да го попитате дали харесва нещо, което вършиме с уста и ръце.
Изпълнете фантацията на мъжа до вас
Повечето мъже в действителност имат полови мечти, които биха желали да споделят, само че не желаят сътрудникът им да мисли, че фантазията им ще ги наплаши.

Всеки мъж, би желал дамата до него, да има полови мечти.

Ако сте малко срамежливи да споделите фантазията си на глас, направете игра и запишете всички мечти на листове.

Поставете написаните мечти в кутия или чанта и издърпайте едната идващия път, когато двамата сте в разгара на момента.

Фантазиите могат да имат тематики, да включват избрани функции или даже просто да бъдат свързани с избрани сюжети.
Не приемайте загубата за ерекция персонално … Просто Продължете.
Това се случва на всички момчета в един миг и няма определна виновност за това. Ако ерекцията му намаляла по средата на любовната игра или секса, не го приемайте персонално.

Ако реагирате зле обстановката, това ще го накара да се почувства обезпокоен, обезпокоен и обезкуражен – всичко се отразява на душeвността му.

Така че, вместо да му се сърдите, превключете скоростите, пробвайте нещо друго и възкресете момента.
Използвай мозъка си
За да правиш добър секс значи да успокоиш мозъка си и да бъдеш сега.

Пренасочете мисленето за секса, от това по какъв начин ще се визиите, към това, по какъв начин да се насладите на момента.

Мозъкът е най -силният сексуален орган, който имаме.

Способността да фантазираме и фокусираме мозъка си, с цел да отворим тялото си за наслаждение, може да бъде разликата сред оргазъм и незадоволеност.

Не забравяйте, че не става въпрос за това по какъв начин се представяте по време на секс – а за това да се насладите на прекарването.
Научете се да съобщавате своите стремежи и потребности на колегата си
Комуникацията е значителен съставен елемент за хубавият секс.

„ Няма неприятни любовници, просто неприятни комуникатори “, съгласно Логан Левкоф.

Говорете си какво харесвате и не харесвате по време на фамилиарност – и несъмнено не се опасявайте да кажете на колегата си, когато нещо не Ви харесва.
Поддържайте мощна прочувствена фамилиарност
Емоционалният климат на връзката ви може да окаже голямо въздействие върху половия ви живот.

Ако връзките във връзката са токсични или неприятни по някакъв метод, това ще повлияе фрапантно на това по какъв начин се чувствате в спалнята.

Източник: zaneq.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР