Доставките на танкове Леопард в Украйна не предвещават нищо добро

...
Доставките на танкове Леопард в Украйна не предвещават нищо добро
Коментари Харесай

Песков: Доставка на танкове „Леопард" не предвещава нищо добро за отношенията между Русия и Германия

Доставките на танкове " Леопард " в Украйна не предвещават нищо положително за връзките сред Руската федерация и Германия и неизбежно ще се отразят на бъдещото им развиване. Това сподели пред публицисти във вторник прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, оповестяват съветски медии.

" Подобни доставки не предвещават нищо положително за бъдещето на връзките. Те сигурно ще оставят неминуем отпечатък върху бъдещето на тези връзки ", сподели представителят на Кремъл, отговаряйки на въпроса по какъв начин ще се трансформират връзките сред Руската федерация и Германия, в случай че Берлин утвърди доставката на танкове „ Леопард ".

Според Песков връзките сред Руската федерация и Германия сега „ към този момент са на много ниска точка ": „ Няма никакъв разговор всъщност с Германия, както и с други страни от Европейския съюз и Северноатлантическия алианс. "

Във вторник генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, говорейки в Берлин на взаимна конференция с немския министър на защитата Борис Писториус, сподели, че решението на Германия по отношение на танковете Leopard ще бъде взето скоро.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР