Доставките на оръжия от САЩ и НАТО за Украйна за

...
Доставките на оръжия от САЩ и НАТО за Украйна за
Коментари Харесай

 И Володин заплаши Запада: Доставките на оръжия ще доведат до глобална катастрофа 



Доставките на оръжия от Съединени американски щати и НАТО за Украйна за удари против Русия ще доведат до отговор с потребление на по-мощни оръжия. Това съобщи в ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин.

" Доставките на нападателни оръжия за режима в Киев ще доведат до световна злополука. Ако Вашингтон и страните от НАТО доставят оръжия, които ще бъдат употребявани за нанасяне на удари по цивилни градове и опити за завладяване на нашите територии, както заплашват, ще доведат до ответни ограничения, употребяващи повече мощни оръжия ", - написа той в своя канал в Telegram.

Според Володин причините на други страни, че " нуклеарните сили не са употребявали до момента оръжия за всеобщо поразяване в местни спорове, са несъстоятелни ". "

Защото тези страни не са били изправени пред обстановка, в която да има опасност за сигурността на техните жители и териториалната целокупност на страната ", изясни политикът.

Председателят на Думата акцентира, че членовете на Конгреса на Съединени американски щати, депутатите от Бундестага, Националното заседание на Франция и други европейски парламенти би трябвало да осъзнаят своята отговорност пред човечеството. " С решенията си Вашингтон и Брюксел водят света към ужасна война: към доста друг тип военни дейности от настоящия, когато ударите се нанасят извънредно върху военната и сериозна инфраструктура, употребена от режима в Киев. Предвид софтуерното предимство на съветските оръжия, задграничните политици, които вземат такива решения, би трябвало да схванат: това може да приключи с покруса в международен мащаб, която ще унищожи техните страни “, обобщи шефът на Държавната Дума.

dnes. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР