Доставките на оръжия от НАТО за Украйна и военната подкрепа

...
Доставките на оръжия от НАТО за Украйна и военната подкрепа
Коментари Харесай

Москва: НАТО е опасно близо до пряк сблъсък с Русия

Доставките на оръжия от НАТО за Украйна и военната поддръжка за Киев приближават Алианса до рисковата линия на директен боен конфликт с Русия. За това предизвести на брифинг представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от ТАСС.

" Страните от НАТО, наподобява, се надпреварват помежду си в доставянето на оръжия и муниции на режима в Киев, даването на разузнаване, и предоставяне на указания по какъв начин да се водят бойни дейности, като по този метод се приближават от ден на ден до рисковата линия на директен въоръжен конфликт с Русия ", акцентира тя.
 Германия пресече алената линия с доставките на оръжие за Украйна, предизвести Русия
Германия пресече алената линия с доставките на оръжие за Украйна, предизвести Русия

Москва припомня историческата отговорност на Берлин пред съветския народ

Захарова обърна внимание на обстоятелството, че военната поддръжка на Запада за Украйна по последни данни към този момент е достигнала 42,3 милиарда $, от които 28,3 милиарда са предоставени от Съединени американски щати.

" Вие (страните от НАТО) не сте просто съучастници в закононарушенията, осъществявани от киевския режим, вие сте точно тези, които постоянно споменавате в своите заявления и изказвания. Вие сте спонсори на терористични действия, които се правят под егидата на режима в Киев и с директното присъединяване на НАТО - както като управителен от Съединени американски щати съюз, по този начин и като негови обособени членове ", безапелационна бе тя.

По нейни думи Алиансът не се концентрира върху деескалацията на спора в Европа. Захарова уточни, че натовските учения за въздържане понижават стабилността на целия континент.
 Русия предизвести Израел да не изпраща оръжия на Украйна
Русия предизвести Израел да не изпраща оръжия на Украйна

За Медведев това би бил " доста необмислен ход "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР