Доставката на оръжия за Украйна от западните страни е опасен

...
Доставката на оръжия за Украйна от западните страни е опасен
Коментари Харесай

Песков за ядрените оръжия на Русия: Какво не разбрахте? Заповедта на Путин е изчерпателна

Доставката на оръжия за Украйна от западните страни е рисков фактор, който няма да способства за възобновяване на реда. Това сподели пред публицисти прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков, предава ТАСС.

„ Доставянето на оръжия и муниции на територията на Украйна може и ще се трансформира в извънредно рисков и дестабилизиращ фактор, който никога няма да способства нито за стабилността в Украйна, нито за възобновяване на реда. И в дълготраен проект, тя може да има доста по-опасни последствия “, сподели Песков.

Той добави, че „ това още един път удостоверява правотата на Русия в ограниченията, които се подхващат за осъществяване на демилитаризацията на страната [Украйна], която като цяло е обект на много нападателни, а постоянно и незаконни желания, подобен беше казусът с ЛНР и ДНР ".

" Заповедта на съветския президент Владимир Путин за прекачване на силите за стратегическо въздържане на въоръжените сили на РФ на специфичен режим на бойно дежурство няма двойно значение ", сподели още той.

„ Какво не разбрахте? Няма нито второ значение, нито двойно дъно, ясно споделя: стратегическите сили за въздържане да преминат към специфичен режим на бойно дежурство. Това е безусловно изчерпателна команда на Върховния главнокомандващ “, акцентира Песков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР