Доставката на изтребители Ф-16 за Украйна ще бъде сигнал, че

...
Доставката на изтребители Ф-16 за Украйна ще бъде сигнал, че
Коментари Харесай

Зеленски: Доставката на изтребители Ф-16 е сигнал, че Русия ще загуби

Доставката на изтребители Ф-16 за Украйна ще бъде сигнал, че Русия ще загуби от експанзията си и колкото по-бързо се реализира едно решение за самолетите, толкоз по-добре, съобщи нощес украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, представен от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10579
" Още първият украински Ф-16 ще бъде един от най-силните сигнали от света, че Русия единствено ще загуби от експанзията си. Тя ще става по-слаба и още по-изолирана ", сподели Зеленски в обичайното си вечерно видеообръщение, представен от организация Укринформ.

" Главното е бързината при образованието и снабдяването, т. е. времето, което ще мине от вземането на решенията до действителната отбрана на нашето небе ", акцентира той, съобщи Българска телеграфна агенция.

Зеленски означи, че през вчерашния ден се е състояла първата му среща с началник-щабовете след всички значими визити, срещи и решения в региона на защитата, по които Украйна работи отдавна с сътрудниците си, най-много по отношение на обединението за обезпечаване на изтребители за Украйна.

" Правим всичко допустимо да понижим времето до резултата, да забележим нови и мощни самолети с украински водачи в украинското небе ", съобщи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР