Доставчикът на Tesla Panasonic успешно се позиционира като един от

...
Доставчикът на Tesla Panasonic успешно се позиционира като един от
Коментари Харесай

Азиатските производители на батерии за електрически превозни средства носят допълнителен риск за Тръмп

Доставчикът на Tesla Panasonic сполучливо се нарежда като един от най-големите производители на акумулатори за електрически транспортни средства в Съединени американски щати. Пазарът в Съединени американски щати оказа помощ за увеличение на облагата на групата и японската група за електроника усили вложенията там.

Но страната — и нейните идни избори — е една от най-големите закани за нейния бизнес, както призна президентът Юки Кусуми в коридорите на софтуерно шоу в Съединени американски щати тази седмица.

Ако Доналд Тръмп се върне в Белия дом, това би основало проблеми освен за Panasonic, само че и за всички негови съперници в Азия.

Тъй като търсенето от страна на Tesla е устойчиво, Panasonic влага в разширение на потенциала в Съединени американски щати. Индустрията за електрически автомобили в Съединени американски щати се разраства бързо с помощта на данъчните заеми и финансирането от администрацията на Джо Байдън, която желае да подтиква локалното произвеждане на електрически автомобили и акумулатори.

Като цяло към 128 милиарда $ са вложени след прекосяването на инфлац...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР