Доставчикът на и облачни услуги RAX (Rax.bg) обяви, че вече

...
Доставчикът на и облачни услуги RAX (Rax.bg) обяви, че вече
Коментари Харесай

Rax.bg обяви хостинг услуги с управление за WordPress сайтове

Доставчикът на и облачни услуги RAX (Rax.bg) разгласи, че към този момент предлага сервизни проекти с цялостна техническа и систематична администрация за уеб уеб сайтове, работещи върху WordPress (WP).

Новата хостинг услуга на компанията се назовава WordPress Уеб уебсайт с ръководство. Тя включва: техническа поддръжка на софтуерни версии и конфигурирани приложения; отбрана против неоторизиран достъп до WordPress системата; отбрана против мрежови офанзиви от типа “Denial of Service”; вътрешна оптимизация на WP сайта; тестване на софтуерния код за грешки; възстановяване на индексирането на уебстраниците от Интернет търсачките; премахване на дефекти като празни маркери за мета заглавия, дублирани мета заглавия, празни маркери за мета изложение, дублирани етикети с описания на мета, мета основни думи и други неточности, които би трябвало да бъдат коригирани; инспекция и възстановяване на мобилната версия; инспекция за дублирани URL адреси и прекратени връзки към уеб страниците; инспекция и промяна с всевъзможни настройки за локализация, които се нуждаят от усъвършенствания.

WordPress е най-популярната в света софтуерна система за основаване и ръководство на уеб уеб сайтове. RAX е с най-дълъг опит на българския пазар в даването на WordPress хостинг услуги. Компанията дава хостинг среда за запазване и развиване на WP уеб сайтове от края на 2003 година, няколко месеца след излизането на WordPress на пазара.

“На пръв взор WordPress e елементарен за потребление програмен продукт поради графичния си интерфейс, който доста припомня най-популярните компютърни стратегии за работа с текст. В последното десетилетие обаче платформата на WP се разви извънредно доста. За нея има хиляди автоматизирани софтуерни приложения и функционалност, които на процедура вършат мъчно, в случай че не и невероятно за притежателите на уеб уеб сайтове да ръководят сами WordPress платформата и учредените на нея уеб сайтове,” споделя Димитър Спасов, старши систематичен админ в Rax.bg. Според него двете най-сериозни провокации пред притежателите на уеб сайтове, употребяващи WordPress, са: преди всичко - отбраната от злотворен програмен продукт и всевъзможен тип “Denial of Service” атаки; на второ място - основаването и поддържането на добре усъвършенстван за търсачките WP уеб уебсайт.

“WordPress наподобява лесна система за поддръжка, само че е една от най-уязвимите от позиция на сигурност. Изборът ѝ изисква притежателите на уеб сайтове да отделят сред 1 и 5 часа месечно за оптимизация, за инспекции на кода и на работата на конфигурираните софтуерни приложения, както и за други действия, които изискват техническа и систематична администрация,” изяснява още систематичният админ на RAX.Освен общоприетите хостинг проекти, хостинг доставчикът предлага виртуални облачни сървъри и физически наети сървъри, конфигурирани и усъвършенствани за WordPress уеб сайтове, които се нуждаят от непрекъсваемост и би трябвало да поемат високо натоварване.

Освен към този момент изброените характерни за WordPress механически услуги, в хостинг проектите WordPress Уеб уебсайт с ръководство на RAX са включени още:
- Инсталация и администрация на домейн валидиран SSL документ за зареждане и работа на уеб страницата по https. - Първоначален механически одит, обзор, конфигурация и оптимизация на уеб страницата - Преглед на софтуерния код на уеб страницата (CMS) за сходство с напътствията на W3C - Цялостно възстановяване на сигурността - Мониторинг на непрекъсваемостта на работа и надеждността на уеб страницата - Управление на настройките въз основата данни - Поддържане на аварийни и архивни копия - Управление на домейни и DNS - Консултации по развиването на WordPress уеб страницата и потребителския профил
От RAX оповестиха, че притежателите на уеб сайтове, които закупят услугата WordPress Уебсайт с ръководство с предплатен годишен абонамент преди края на 2021 година, ще получат 30% отстъпка. Тя се задейства автоматизирано в процеса на поръчка на Интернет адрес с код RAXMNG.

Всички уеб сайтове и данни на клиентите на RAX работят и се съхраняват върху промишлен клас софтуерно дефинирана Мрежа за предпазване на данни (Software defined Storage Area Network) с 10-гигабитова съгласуваност сред обособените съставни елементи. Информацията, съхранявана в RAX Cloud, е предпазена с технология, която защищава данните и дисковите масиви от срив и загуба при всевъзможни условия и без отражение в скоростта на култивиране.

През месец юли 2021 година RAX откри колокационен и виртуален дата център в Пловдив. В него компанията дава услуги за отбрана на ИТ инфраструктурата на компании от произшествия, бедствия и повреди (Disaster Recovery Колокация), Облачни инфраструктурни услуги (Cloud IaaS) и Хостинг за уеб уеб сайтове, свързани с Пловдив и района на Южна България. Услугата “WordPress Уеб уебсайт с управление” е налична и в двата виртуални центъра за предпазване на данни на RAX – в София и в Пловдив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР