Доставчикът на гуми за Формула 1 Пирели ще пробва да

...
Доставчикът на гуми за Формула 1 Пирели ще пробва да
Коментари Харесай

Пирели пробват да увеличат екшъна за Гран при на Германия

Доставчикът на гуми за Формула 1 Пирели ще опитва да усили екшъна на идното Гран при на Германия на пистата " Хокенхайм ". Италианската компания е направила забавен избор на смеси за неделния кръг. Отборите ще имат разполагаем медиум, софт и ултрасофт гуми, като съзнателно са пропуснати суперсофт.

Най-меките смеси ще бъдат изключително подобаващи за квалификацията поради високото сцепление. В композиция с по-твърдите софт и медиум в конкуренцията се отварят благоприятни условия за доста разнообразни тактики.

Софт и медиум сигурно са избор за съревнование с един стоп. От друга страна, обаче, ултрасофт дават доста огромно усъвършенстване особено за " Хокенхайм ", тъй че тактика с две прекъсвания също наподобява обещаваща. Ще бъде забавно да проследим какво ще бъде сравнението сред софт и ултрасофт, защото в предходните кръгове се видя, че суперсофт и софт са прекомерно близки като резултати.

Отборите са подходили с доста подобен избор, като само Рено залагат най-вече на гумите ултра. Ето и листата със поръчките на всички водачи:

The final #Fit4F1 shoe order before the summer break has been placed! Here's what everyone's wearing to the #HungarianGP! https://t.co/Nyhj94syVx pic.twitter.com/MYfQt47iyw
— Pirelli Motorsport (@pirellisport) 17 юли 2018 година Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР