Доставчикът на части за автомобили Бош (Bosch) и Кериaд (Cariad),

...
Доставчикът на части за автомобили Бош (Bosch) и Кериaд (Cariad),
Коментари Харесай

Bosch и Cariad ще работят заедно върху самоуправляващи се автомобили

Доставчикът на части за коли " Бош " (Bosch) и " Кериaд " (Cariad), софтуерна дъщерна компания на " Фолксваген " (Volkswagen) са се споразумели да си сътрудничат в създаването на самоуправляващи се коли, съобщи ДПА.

Компаниите желаят да създадат частичното или напълно автоматизирано шофиране налично за всеки, се показва в официалното съобщение. В транспортните средства на Volkswagen са планувани функционалности, които ще разрешат на водачите краткотрайно да пускат кормилото.

Управляващият шеф на " Бош " Маркус Хейн съобщи, че могат да бъдат препоръчани решения и на другите клиенти на доставчика на автомобилни елементи и групата за електроника. 

Шефът на " Кeриад " Дирк Хилгенберг сподели, че съдействието ще укрепи ролята на Германия като локация за нововъведения.

Очаква се световният пазар на самопуправляващи се коли да стане по-конкурентноспособен през идните години, защото всички огромни автомобилостроители и американски софтуерни колоси, като да вземем за пример " Google " (Google) и " Юбър " (Uber), работят върху самостоятелни транспортни средства. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР