Шофьор на FedEx взе градинските инструменти на собственик и уби гърмяща змия, докато доставяше пакет: „Надявам се, че нямате домашна гърмяща змия“

...
Доставчик на FedEx използва гаражни инструменти, за да убие гърмяща
Коментари Харесай

Доставчик на FedEx използва гаражни инструменти, за да убие гърмяща змия, която намери пред нечий врата.

Собственикът на къщата каза, че шофьорът трябва да бъде номиниран за „Служител на годината“.

„Съжалявам за кръвта“, каза шофьорът в съобщение до собственика на къщата.< /p>

Явно нито сняг, нито дъжд, нито змии. Шофьор на FedEx в Небраска, който се изправи лице в лице с гърмяща змия пред вратата на собственик на жилище, докато доставяше пакет, надхвърли задължението си по-рано този месец.

Вместо да пусне пакета и да избяга, той отиде до гаража на собственика, събра някои подбрани инструменти и уби отровната змия.

Запис от камерата на звънеца, предоставен на NTV, филиал на ABC в Небраска, показва как змията се плъзга към вратата и разказва своята история преди доставчикът, Мат Ховиер, пристигна на 11 август.

Според NTV змията е била 36-инчова прерийна гърмяща змия. Прерийните гърмящи змии са най-големите гърмящи змии, открити в Съединените щати и могат да растат до пет фута дължина, според Националната паркова служба.

След като Ховиер видя змията, той грабна инструменти от гаража на дома и ги използва за да го убие, съобщи НТВ. След това Hovier извади тялото на змията и изпрати съобщение на собственичката на къщата, Кристи Джоунс, и написа: „Надявам се, че не сте имали домашен любимец гърмяща змия на входната врата, защото аз го убих.“

„Съжалявам за кръв“, добави Hovier.

В публикация във Facebook Джоунс каза, че FedEx трябва да номинира Hovier за служител на годината за това, че уби „гърмящата котка с размерите на анаконда“ на предното й стъпало. Джоунс каза в публикацията, че детето й е излязло през същата врата, където е била змията, близо 20 минути преди пристигането на Ховиер.

„Всеки, който наистина ме познава, знае колко невероятно се страхувам от всякакъв вид змия,“ Джоунс, пише Джоунс.

Прерийните гърмящи змии са хищници от засада, които обикновено се крият под храсти, изчаквайки плячката им да бъде на разстояние, за да атакуват. Змиите могат да контролират колко от отровата си отделят при всяко ухапване и обикновено отделят 20% до 50% от отровата си, когато хапят плячка, казват от Службата на националния парк.

Докато Hovier успешно покори гърмящата змия, Националната паркова служба препоръчва да оставите гърмящите змии сами, за да избегнете ухапване.

„Един от най-добрите начини да предотвратите ухапване е да дадете на тези животни достатъчно пространство и да не се опитвате да се справите с тях“, Националната паркова служба казва. „Ухапването е по-вероятно да се случи, ако провокирате или се опитате да хванете гърмяща змия.“

Прочетете оригиналната статия в Insider

Преглед на коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР