Достатъчно смели ли сте, за да поведете детето си на

...
Достатъчно смели ли сте, за да поведете детето си на
Коментари Харесай

Всяко дете иска да познава света на животните

Достатъчно смели ли сте, с цел да поведете детето си на странствуване из света на дивите животните? Да минавате дружно из влажни тропически гори, да плавате из студени ледени води и да прекосявате горещи пустинни дюни.

Децата са родени откриватели. Те имат безгранично любознание и непредвидена предвидливост що се отнася до възприемането на нови неща. А когато знанието е поднесено в игрива и интерактивна форма, тогава ученето се трансформира в премеждие до безкрайност.

Среща с „ кораба на пустинята “

 Kinder Surprise

Така назовават едногърбата камила, поради нейната изключителна дарба да прекосява огромни пустинни дистанции, известни със своя негостолюбив климат - жарки дни и студени нощи.

Едногърбата камила е необикновено животно - може да устоя с дни без вода и храна, като избавителният ѝ пояс е огромната гърбица на гърба ѝ, в която се складират доста мазнини.

Интересна детайлност от нейното държание е викането. Да, едногърбите камили обичат да издават мощни гърлени звуци. Ако две или повече камили се развикат, бихте решили, че се намирате посред кавга на огромни гърбати разбойници.

Но да не решите, че камилите са все ядосани! Напротив, те са доста другарски настроени животни и от епохи живеят наоколо до хората. И до през днешния ден те се употребяват за транспорт на багаж и пътешестване, съвсем като конете. Още едно доказателство за мирната им природата е отношението на майките камили към бебетата им - те мъркат и се галят в дребните си чеда, проявявайки деликатност, която не се среща постоянно при дивите животни.

Всяка информация, поднесена по лек и завладяващ метод като този, може да заплени децата и да ги подтикне да желаят да научат и още, и още.

Да опитаме още един път с…

… Дракон, прочут като комодски варан

 Kinder Surprise

Това животно в действителност наподобява на змей - има грапава кожа, остри нокти и здрави зъби. Всъщност е доста, доста огромен гущер, който в по-голямата част от времето е спокоен и неагресивен.

Комодският варан живее надалеч от нас - намира се на 5 индонезийски острова и на никое място другаде. Обича да плува и постоянно си прави разходки от един остров на различен в търсене на храна и себеподобни другари.

Ако инцидентно срещнете комодски варан, по-добре не се доближавайте до него. Като всяко диво животно, той може да се уплаши и да нападне. А никой не желае да се бори с комодски варан - те са известни с това, че ядат месо и са много положителни и мощни ловци.

Има една тъжна вест за вараните. Заради бракониерите, измененията в климата и нашествието в техния див дом, те са застрашени от изгубване. Представяте ли си света без този голям гущер, който не вреди на никого и ни припомня на воин от фентъзи приказка?

Има по какъв начин да срещнете своето дете с тези животни

При това изцяло безвредно и без потребност да пропътувате дълги дистанции. Обичаните от всички деца шоколадови яйца изненадват всеки любознайко с новата колекцията t, която съдържа 16 разнообразни играчки - на едни от най-интригуващите и обичани животни от дивата природа.

 Kinder Surprise

Всяко яйце може да трансформира дребното дете в огромен откривател и природозащитник. Но за тази цел то има потребност от помощта на родител. Приложението е основано за впускане в дебрите на животинския свят по завладяващ и възбуждащ детското въображение метод. 

е изцяло гратис, като главната му цел е образователно-развлекателна, освен това освен за детето, а и за цялото семейство.

Посредством него можете да вдъхнете живот на дребните животинки и да се отдадете на насладата от играта. Изживяването е незабравимо, поради добавената 3D действителност, генерирането на приказни истории и подтикването към насърчаване на умения за учене, различаване и разбор. 

Накратко по какъв начин работи Applaydu приложението:

Първо, изтеглете и отворете приложението на телефона си.

Включете камерата си и сканирайте листовката, която ще откриете в шоколадовото яйце Kinder Surprise.

Попадайки в света на Natoons Habitat, ще ви посрещне необикновено наличие, основано да дава информация по палав и проницателен метод.

В приложението ви чакат игри, информация и приказки. От „ Сафари в саваната “ до „ Приключение в океана “ и „ Мистериозната джунгла “ - неповторимите сюжети, в които Вашето дете ще се потопи, са особено основани от специалисти педагози.

 iStock/Getty Images

Applaydu предлага следена среда без стрес. Не се оферират формати със спортен темперамент. Не се зареждат реклами, нито се изисква добра интернет връзка (приложението работи и офлайн).

За да научите значими и забавни обстоятелства за животните и техния натурален хабитат, посетете Страницата на, където ще откриете особено създадената. Под формата на занимателен компактен роман е показана най-ценната информация за всеки тип животно от сбирката Natoons. 

Напред към приключенията и опознаването на животинския свят с Kinder Surprise и новата сбирка Natoons Habitat!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР