Достатъчно се е оттеглил, повече не бива да се оттегля.

...
Достатъчно се е оттеглил, повече не бива да се оттегля.
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Борисов се е оттеглил достатъчно, повече не бива

Достатъчно се е отдръпнал, повече не трябва да се отдръпва. Това сподели след консултациите за сформиране на държавно управление при президента Румен Радев зам.-председателят на Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител в отговор на въпрос на изказванията, че Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г може да се отдръпна като водач на, съобщи кореспондент на.

Според него е допустимо да бъде формирано държавно управление в границите на това Народно заседание, само че въпросът е на каква цена. То ще бъде едва, безпомощно, без парламентарна поддръжка и няма да може да свърши нищо, акцентира Дончев.

Той разясни, че от ще гласоподават за връщане на хартиените бюлетини, в случай че предлагането бъде импортирано в Народното събрание.

Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител уточни, че от регистрират днешното отсъствие на консултациите на " Продължаваме промяната " и Българска социалистическа партия като пренебрежение на институциите.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР