Достатъчно е да прекараме само няколко минути в социалните мрежи,

...
Достатъчно е да прекараме само няколко минути в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Когато Синди Крауфорд пресъздава рекламата на Pepsi - и е все така секси

Достатъчно е да прекараме единствено няколко минути в обществените мрежи, с цел да чуем най-вирусната ария на лятото " One Margarita (Margarita Song) " - ода за силата на коктейла като афродизиак, който разхлабва задръжките с всяка глътка. А от през вчерашния ден горещият шлагер има и нов видеоклип, с присъединяване на не какъв да е, а самата Синди Крауфорд.
 Синди Крауфорд, новата й страхотна фотография и какво счита за nepo babies
Синди Крауфорд - все по-забележителна

Моделът показва страхотна форма

Появата на стилната икона във видеото несъмнено е изненада, още повече, че тя пресъздава присъединяване си от известната реклама на Pepsi от 1992 година

А също така самата Синди предлага уменията си да театралничи за формалното видео на песента на That Chick Angel и рапъра Saucy Santana.

Видеото стартира с жадната Крауфорд, която изкача от спортна кола, с идеално тупирана коса на супермодел от началото на 90-те, в търсене на охлаждаща напитка. Влизайки в близкия ресторант, тя оставя личния състав изцяло замаян - с късите панталонки и белия потник, както и с умеенето си да изпие на екс цяла Маргарита.

И защото във всеки музикален клип има продуктово позициониране, и тук има не толкоз внимателен намек за Casamigos, марката текила, която брачният партньор ѝ Ранде Гербер основава дружно с Джордж Клуни. И желанията не стопират дотук. След като хвърля лайма през рамо, Крауфорд пресъздава присъщата си поза от рекламата на Pepsi от 1992 година, до момента в който отпива от соления коктейл.

След което бива безусловно избутана от фрагмента от That Chick Angel, известна още като Angel Laketa Moore - комедиант и водещ на подкаст, която стои зад новата хитова ария.
 Ежедневието на Синди Крауфорд - от супермодел до елементарна стопанка
От супермодел до елементарна стопанка - всекидневието в дома на Синди Крауфорд

Популярните персони също имат своите домашен отговорности

Всъщност,  не за първи път пресъздава фрагмента от паметната реклама. През 2018 година тя и синът ѝ Пресли Гербер изиграха сходен носталгичен миг в реклама за Super Bowl.

А през 2021 година тя още веднъж се снима - в същия бял потник и дънкови къси панталонки - във фотосесия за набиране на средства за детската болница American Family в Уисконсин, където брат ѝ се е лекувал от левкемия, написа CNN.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР