Достатъчно е да погледна децата си и да се усмихна

...
Достатъчно е да погледна децата си и да се усмихна
Коментари Харесай

Моника Белучи: В хладилника ми винаги има шоколад и сирене

" Достатъчно е да погледна децата си и да се усмихна " - това признава богинята Моника Белучи в изявление за съветския Elle в отговор на въпроса кое я прави щастлива.

Секссимвол, огнена жена и актриса, рекламно лице от кориците, блян за женственост, Белучи прави и друго самопризнание - обича песните на Шаде, които за нея са безконечни, а измежду обичаните й филми - " Сладък живот " на Фелини. Моника споделя и друго за себе си - че обича да си похапва и да готви. " Основно го върша поради дъщерите си ", прибавя тя, само че също по този начин не крие, че не желае да се трансформира в робот, зависим на графика, фитнеса и диетите.

" В хладилника ми постоянно има шоколад и сирене. И какво от това! Обичам вкусно да си пояждам.

Разбира се, зная маса правила за диетично хранене: кое е добре, кое е нездравословно, по какъв начин би трябвало да се яде единствено риба, зеленчуци и плодове. Но това е толкоз скучно! Да се наслаждаваш на вкусната храна също е значимо за здравето. Иначе се трансформираме в роботи, които ядат по график и вървят във фитнес-клуба седем дни в седмицата ", иронизира днешните фешън нервности звездата. Готова е обаче да страда от неуместни обувки, в случай че ги хареса и разкрива, че дали са на токчета, равни или на платформи, това е огромната й уязвимост. Горещата италианка признава още, че би желала да поживее в Русия, тъй като усеща, че там възприемат женствеността, както и тя го схваща.

" Бих желала да прекарам част от живота си в Москва или Петербург ", споделя Моника Белучи .-->

Не се тормози, а се радва, че огромната й щерка Дева, към момента тийнейджърка, е малко по-красива и малко по-висока от нея. Щастлива е, че по хубостта на тийнейджърканта към този момент са се прехласнали приятелите й Долче и Габана, чието рекламно лице е и звездната майка от години. През новия сезон наследничката на Белучи от Венсан Касел ще показва новия мирис на стилния бранд. Дева подписа контракт с Dolce & Gabbana за идващата 2020 година

" Всичко се получи от единствено себе си. Веднъж дружно отидохме в Милано, Доменико и Стефано я видяха и възкликнаха: " О, боже! Тя е толкоз красива!

И незабавно попитаха дали тя не желае да ги показва. А на нея, като на любопитна тийнейджърка, й е забавен животът на възрастните - и, несъмнено, съгласи се. ", споделя майка й Моника Белучи. И твърди, че момичето ще продължи да върви на учебно заведение и евентуално, да облича нейните облекла скрито, след което тя да не може да си ги открива там, където ги е оставила.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР