Достъпът до централната сграда на НДК ще бъде ограничен на

...
Достъпът до централната сграда на НДК ще бъде ограничен на
Коментари Харесай

Достъпът до НДК е ограничен заради кампания за рециклиране

Достъпът до централната постройка на НДК ще бъде стеснен на 10 и 11 април (вторник и сряда). Мярката се постанова от съображения за сигурност във връзка със събития от висок клас в календара на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.
 
Касите на Билетния център ще работят обикновено с нормалното работно време от 09:00 до 20:30 часа, само че са изместени в кино „ Люмиер Лидл ”. На разположение е и системата за онлайн резервация за билети.

На 10 април от 15:00 ч. в НДК ще бъде даден стартът на акцията „ re НДК – Рециклирай! Културно е. ” Тя се осъществя по концепция на екипа на НДК и е част от визията на управлението на Двореца за развиване и позициониране на НДК като съвременен културен и конгресен център. Кампанията се вписва и в самодейността на Министерство на околната среда и водите, срещите и събитията в границите на Председателството да се организират под мотото „ без пластмасови артикули “.
 
Министърът на културата Боил Банов, министърът на околната среда и водите Нено Димов, ръководителят на Съвета на шефовете на НДК Борислав Велков, както и изпълнителният шеф на НДК Ангел Митев ще открият три арт съоръжения, направени от пластмасови боклуци, получени на територията на Двореца и ситуирани в разнообразни пространства на постройката.
 
Обичайният достъп на гости до НДК ще бъде възобновен на 11 април след привършване на плануваните събития.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР