Достъпът до плаж Русалка за поредна година е ограничен от

...
Достъпът до плаж Русалка за поредна година е ограничен от
Коментари Харесай

Достъпът до плажа Русалка отново е ограничен от бариера

Достъпът до плаж " Русалка " за поредна година е стеснен от преграда и всеки, който желае да премине, е задължен да заплати 8 лв. за паркинг, оповестява " Нова телевизия ". Собствениците на едноименния курорт - Николай и Евгения Баневи, сега в ареста, бяха санкционирани поради спрения достъп до плажа още през 2010 година.

Жителка на региона изясни, че това е единственият наличен плаж от нос Шабла до Калиакра. До него се стига по общински път. А на него има преграда на ваканционен комплекс. Всяка година притежателите му обаче покачват такса " паркинг ". " За нас това е съвсем скандално, тъй като в случай че е паркинг, би трябвало да бъде почасово най-малко. И нямам доверие, че една община, една област и една страна да не може да се оправи с това ", разяснява тя.

" Този паркинг е горски фонд. Не е легализиран. Няма метод, по който той да бъде легализиран. Закупени са единствено постройките върху терена. Хотелът е противозаконен. Той не би трябвало да работи ", изясни пред малкия екран някогашният кмет на Каварна Цонко Цонев и добави, че сега за терена се водят каузи.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР