Доста време мина, откакто PES се считаше за реална конкуренция

...
Доста време мина, откакто PES се считаше за реална конкуренция
Коментари Харесай

PES 2022 може да премине към F2P модел

Доста време мина, откогато PES се считаше за действителна конкуренция на FIFA, само че Konami нямат никакви планове да изоставят футболния симулатор, а таман в противен случай. Според информация на инсайдър, който е прочут с точните си предвиждания по отношение на бъдещите проекти на Konami, PES 2022 ще е преломен миг в историята на поредицата и опит играта да бъде заслужен съперник на своите надалеч по-известни събратя от ранга на FIFA и Football Simulator. Една от огромните промени в новия PES, твърди въпросният инсайдър, ще е смяна в модела на предложение на играта, която към този момент ще е безвъзмездна (но евентуално с спомагателна монетизация, схваща се).

Информацията идва от Анди Робинсън, въпросният инсайдър за Konami и подкаста на VGC Off The Record. Робинсън споделя, че новата игра ще показа доста промени спрямо предходното издание на PES, включително и F2P.

„ Konami са още веднъж в играта. Тази година в PES ще има нови неща, измежду които вярно изработен F2P, което ще промени доста нещата. Вече може да се видят и някои от тези неща в демото, което излезе за PS5 “, споделя Робинсън.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР