Доста възможно е и да е убийство, има достатъчно медикаменти

...
Доста възможно е и да е убийство, има достатъчно медикаменти
Коментари Харесай

Иван Савов: Присъствието на Ангел от Братя Галеви у нас е шокирало някои среди

Доста допустимо е и да е ликвидиране, има задоволително лекарства да се провокира инфаркт, а по-късно да няма и диря в организма. Това разяснява криминалистът Иван Савов в утринния блок на Нова тв - " Здравей, България " във връзка гибелта на Ангел Христов, единият от Братя Галеви. 

" Какъв е казусът да не е Ангел Христов. Каква е мотивацията на околните му да го погребат толкоз бързо ", попита престъпният специалист.

" ДНК разбор е удостоверил, че е той, само че всички по-запознати знаят, че тази експертиза изисква 2-3 дни време, тъй като това е биологичен материал, който би трябвало да узрее. Не споделям, че ни лъжат, само че за какво не създадат дактилоскопска експертиза ", разяснява още криминалистът. 

Той попита дали така наречен братя не са работили за братска работа, само че въпреки всичко посочи, че това е доктрина на конпирациите, тъй като " няма нищо потвърдено ". 

Според него Братя Галеви са имали комфорт. По думите му за непознатите служби било по-евтино " да купиш сходни хора, в сравнение с да ги гониш по целия свят ". " Същите тези приятелски служби си купуват фалшификаторите на пари, избират да те купят, вместо да те преследват десетилетия наред ", сподели още Савов.

" Присъствието на това лице в България е внесло сериозен потрес в някои среди, защото той знае доста неща, да вземем за пример историята към " Фармация " - Дупница ", допусна Иван Савов. Той изясни, че Братята са работили с Таки и Къро, който неотдавна беше погубен в Южна Африка. 

" Играта на дебнене завърши. Изведнъж на някои не му устояха нервите, скъса си оставката и едва ли е толкоз необмислен, само че тези неща отключиха това което върви, ние сме очевидци на мафиотска война ", сподели Савов. 

Спред него връщането на салдото може да стане по няколко метода - да се схванат и да спрат или да се извади всичко на масата и да се каже: този политик х е прикривал тези канали, този е бил медиатор.  

Савов сподели още, че е изцяло допустимо да има цяла частна конструкция, която се занимава със записи. 

" Кои са те? Има политици, които ни държат пояснение ", сподели Савов.  Той изключи Пламен Галев да е в България, тъй като по този начин се излагал на риск. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР