Доста странното дуо Денислава и Мартин - Елвиса отново се

...
Доста странното дуо Денислава и Мартин - Елвиса отново се
Коментари Харесай

Ще има ли Чук-Чук? Мартин Елвис и сексбомбата Денислава се забиват в ефир

Доста странното дуо Денислава и Мартин - Елвиса още веднъж се събра в ефир, само че този път, с цел да разяснява участниците в новия сезон на " Един за различен " в подкаста на шоуто. Блондинката е водеща на подкаста, а първите ѝ посетители бяха точно Елвиса и бъбривата певица Роксана, която ловко пускаше закачки за връзките сред двамата.

" Вие двамата се дъвчете непрекъснато, да не сте гаджета? ", отсече Роксана, което май съумя да смути Дени и Мартин. Въпреки това обаче гласовитата дама продължи да упорства и посочи, че в случай че влязат в шоуто тя ще ги ожени. 

Стана ясно, че Мартин с наслада би се пуснал като участник в предаването, само че неналичието на половинка го стопира. Изглежда, че и при Денислава обстановката е същата, въпреки и на Св. Валентин да се похвали с букет рози, незнайно от кого. 



Роксана е сватовница на новата двойка

Доскоро Денислава обясняваше на всички места, че няма гадже и не желае й да чуе за мъж. Зададоха се и клюки, че се е върнала при бившето си гадже Дани, с който през 2021 година участваше в " Един за различен ". Сега обаче тя не удостоверява тази информация, а след края на присъединяване ѝ в " Игри на волята " отсече, че даже не желае да чуе за мъже, откакто се е разделила с Иван Рълев.

Между Дени и Мартин сигурно се усещат искри, а дали ще има и чук-чук следва да разберем.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР