Доста странно беше как днес хотелиерска федерация отиде да се

...
Доста странно беше как днес хотелиерска федерация отиде да се
Коментари Харесай

Алибегов: Казват, че идва много опасен щам, а отварят молове и фитнеси?!

Доста необичайно беше по какъв начин през днешния ден хотелиерска федерация отиде да се контракти с министъра по какъв начин ще работят заведенията за хранене. Това сподели в предаването "Денят онлайн " по Нова нюз ръководителят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов.

Миналата седмица имахме тричасова среща с министрите Ангелов, Сачева и Лъчезар Борисов и там доста ясно казсахме, че желаеме от 1 февруари да проработят заведенията за хранене и кафенетата, а от 1 март да проработят и нощните заведения и питейните заведения, съобщи Алибегов.

Ние не сме лекари, не разбираме доводите на лекарите, единствено разбираме следното - идва доста рисков вариант, а в същия миг учениците потеглят на учебно заведение, отварят се фитнеси, молове и се оказва, че единствено заведенията за хранене, и то единствено тези отвън хотелите, би трябвало да поемат цялата тежест. Ако този вариант е толкоз рисков, би трябвало да се свием и да се стегнем. А и такива числа като у нас няма на никое място в Европа – нито във Франция, нито в Англия. Ако там са такива цифрите, те може би незабавно ще отворят заведенията, сподели още Ричард Алибегов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР