Доста странни коментари по адрес на предшественика си на мястото

...
Доста странни коментари по адрес на предшественика си на мястото
Коментари Харесай

Ники Кънчев: Билалов не става за „Стани богат“!

Доста странни мнения по адрес на предшественика си на мястото на водещия в „ Стани богат “ – Михаил Билалов, направи тв ветеранът Ники Кънчев. Според осведомени Кънчев бил доста афектиран на продуцента Нико Тупарев, че не се е борил, с цел да го резервира в стола на благосъстоянието и откровено вярвал, че мястото му принадлежи по право. И това си проличава в думите му по адрес на съперника.

„ Нормално е да се обидя, тъй като дребни и огромни израснаха с мен и „ Стани богат “, разяснява Ники Кънчев.

„ Михаил Билалов е страховит артист и има качества, само че несъмнено хората не съумяха да свикнат с него в „ Стани богат “. Няма да обидя в никакъв случай работата на сътрудник, само че се веселя, че нещата се случиха по този метод и аз се върнах на стола си. “, твърди Ники Кънчев.

„ През цялото време слушах по какъв начин хората говореха, че изказът му е прекомерно еднообразен, все едно се тормози, че не демонстрира никакви страсти. Аз не мога да потвърдя дали това е по този начин, тъй като постоянно има хора, които подлагат на критика, само че щом се е коментирало, значи, че феновете може би не са били удовлетворени, а това е най-важното “, изясни телевизионният водещ.

По последна информация Кънчев е навън и от „ Биг Брадър “ – шоуто, на което той беше водещ като запазена марка, написа „ Ретро “. Но в идния формат, който се чака да започва напълно скоро, продуцентите са заложили на напълно непредвидени лица – като за водещата мъжка фигура това е относително ново занятие.

До завръщането на „ Биг Брадър “ остават няколко месеца, само че към този момент е очевидно, че негово лице няма да е Ники Кънчев, както преди.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР