Доста различен е днешният Свети Валентин за бившите вече съпрузи

...
Доста различен е днешният Свети Валентин за бившите вече съпрузи
Коментари Харесай

Бившата на Борис Солтарийски щастлива в любовта на свети Валентин с новия любим, а Борис пиян от сутринта-Снимка

Доста друг е днешният Свети Валентин за някогашните към този момент съпрузи Борис Солтарийски и Аделина Солтарийска. Както знаем, скоро след развода, тя се влюби още веднъж и към този момент е женена (по бързата процедура)… С мъжа си живеят в Америка, където при тях е и дъщерята на Аделина и Боцко – Ема.

Малката хубавица към този момент се изявява като певица, приказва съвършено британски и даже записа сладка коледна песничка в американски мол… Явно всичко при Аделина върви отлично, най-малко на този стадий. Преди часове тя пусна и сантиментално фото с новия си брачен партньор, който я глези като принцеса на брега на океана.

То не са рози, то не са сърчица, шампанско, обятия, абе… цялостна романтика като на кино. Аделина наподобява щастлива и влюбена, само че близ

ки до Борис Солтарийски разкриха, че при него нещата надалеч не са толкоз розови. Той да вземем за пример през днешния ден освен, че чествал Трифон Зарезан, а не Деня на влюбените, ами се наквасил „ празнично “ още от обяд.

Боцко лапнал бутилката рано-рано, само че не е ясно дали от тъга по някогашната си, от неналичието на нова обич, или заради обстоятелството, че през нощта ще е на присъединяване и му би трябвало време да изтрезнее.

„ С тази негова специалност мъчно може да срещне читава жена, но нека! “, разясняват източниците.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР