Доста от водещите издания в Хърватия отбелязаха победата на ЦСКА

...
Доста от водещите издания в Хърватия отбелязаха победата на ЦСКА
Коментари Харесай

Хърватските медии величаят Осиек, в ЦСКА били късметлии

Доста от водещите издания в Хърватия означиха успеха на ЦСКА над Осиек с 0:1 в Лига Европа като безусловно незаслужена. Според медиите в страната момчетата на Дино Скендер са изиграли впечатляващ мач на „ Българска армия”, въпреки за всичките 90 минути да имаха тъкмо 2 точни изстрела към вратата на Витаутас Черниаускас.

Хърватската преса се сплотява към мнението, че победният гол на Евандро да Силва в 53-ата минута е бил нещо в действителност особено, само че натъртват на обстоятелството, че той в действителност е единственият изстрел на „ червените”, който попадна в границите на вратата. „ ЦСКА е единствено на половината път от успеха против един по-добър Осиек”, гласи заглавието на sportnet.hr. „ Българите взеха задатък преди реванша в Осиек. ЦСКА победи с 1:0 в мач, в който мъчно може да се каже, че заслужаваше успеха. Дино Скендер не може да бъде удовлетворен от резултата в София. Неговият отбор не заслужаваше да бъде надвит, само че може да бъде задоволен от знанието, че тимът му е по-добър от този на ЦСКА”, пишат още оттова.

„ Осиек контролираше всичко в София, само че бе изумен от един бразилски майстор”, заключи „ Спортске новости”. „ Нищо не е решено към момента. Авансът на българите е напълно постижим. В София „ синьо-белите” демонстрираха, че могат да удържат офанзивите на ЦСКА, само че в ответния мач би трябвало да бъдат по-напористи в офанзива и най-важното – да раздрусат мрежата на противника.”

„ Осиек минимално надвит, само че българите би трябвало да паднат в реванша”, патетично написа „ 24 Сата”. „ Осиек сигурно разполага с качеството да компенсира минималното си закъснение след седмица”, прибавят оттова и разказват вратаря Ивица Ивушич като безпомощен пред гола на Евандро. „ ЦСКА не сподели нищо особено. Опитният Люпко Петрович избра тактичност с ясната мисъл, че дуелът е в 180 минути, а освен в 90. Голът на Евандро пристигна от единствения прецизен изстрел към вратата на Осиек.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР