Доста от разпознаваемите лица и лидери на ПП-ДБ изразиха ясни

...
Доста от разпознаваемите лица и лидери на ПП-ДБ изразиха ясни
Коментари Харесай

Знакови фигури в ПП-ДБ: ГЕРБ си направиха мнозинство на Шрьодингер с Костадинов и Доган, но не са познали

Доста от разпознаваемите лица и водачи на ПП-ДБ показаха ясни позиции за това, че ГЕРБ, Движение за права и свободи и Възраждане командват в Народно събрание и тласкат България към още от същото, само че лицемерно и без сходна коалиция да е оповестена. Ето какви са част от мненията на знакови фигури:

Позиция на Божидар Божанов:

Мнозинствата на Шрьодингер. Когато ГЕРБ и Движение за права и свободи имат потребност от Възраждане, те гласоподават " за " (като да вземем за пример решенията за избор в Българска народна банка, НЗОК и Сметна палата през вчерашния ден в парламентарните комисии) или не гласоподават, с цел да смъкват нужните гласове " за " (както в тази ситуация с конституционната комисия). Когато ГЕРБ и Движение за права и свободи нямат потребност от тях, са твърда съпротива.

Днес, в израз на противоречие с тези плаващи болшинства, не влязохме в зала. Възраждане внезапно станаха срещу това, което през вчерашния ден поддържаха в комисии. Но гъвкавостта на Възраждане не е значима. Важно е нарушаването на обществено поети задължения. Именно с това е нашето противоречие.

Позиция на Ивайло Мирчев:

Позиция на Владислав Панев:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР