Доста нестандартен протест се проведе днес в Пловдив, предаде репортер

...
Доста нестандартен протест се проведе днес в Пловдив, предаде репортер
Коментари Харесай

Пловдив не помни такова нещо, но то вече е факт - протест срещу всичко!

Доста ексцентричен митинг се организира през днешния ден в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Става въпрос за така наречен . Ето какво сподели през днешния ден пред камерата на медията ни участник в него и в същото време един от уредниците:

" Не сме се събрали тук, с цел да протестираме, а сме се събрали да кажем " Не " на всичко - на тиранията в България, на ограниченията, на международните здравни организации. Искат да ни вкарат във боен спор, протестираме против всички ограничения, които взимат против народа си шепа избраници, за които са дали своят вот 30 %.

Кое ни е добре? Става все по-зле и по-зле. Очакваме да има и други като нас. Искаме всичко да се промени - системата да бъде заменена, а не просто не изменена.

Велико национално заседание е положително начало в тази посока. Искаме хората да са благополучен, не желаеме войни, не желаеме да се боцкаме с игли, също сме срещу имунизациите. Не знам дали са нездравословни, само че в никакъв случай няма да си сложа. Точно този коронавирус SARS-CoV-2 никой не е потвърдил, че същества ", изясни Емил Ангелов от Варна.

Повече гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР