Доста нехарактерно за този формат се вменяват едни неща на

...
Доста нехарактерно за този формат се вменяват едни неща на
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Румен Радев се показа като по-голям началник от Кирил Петков

Доста нехарактерно за този формат се вменяват едни неща на държавното управление и на Народното събрание. Консултативният съвет за национална сигурност няма такива пълномощия. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ депутатът от ГЕРБ и някогашен вицепремиер Томислав Дончев във връзка траялото над пет часа вчерашно съвещание на КСНС по тематиката " Интегриране на Западните Балкани в Европейския съюз. Роля на Република България в разширението на Европейския съюз и в процеса на стабилизиране и асоцииране: Република Северна Македония и Албания ".

КСНС не беше свикван от доста от дълго време и свикването му в този момент сигурно значи нещо. Прилича ми на някакъв вид застраховка " Гражданска отговорност " да не би министър-председателят да направи нещо друго от това, което са приели Министерски съвет и Народното събрание преди години. Виждам в това и един жест да се покаже това кой е най-големият шеф. Президентът съумя да се покаже като по-голям шеф от изпълнителната власт, съобщи Дончев.

По думите му потвърждаването на позицията за Северна Македония от КСНС значи, че позицията е вярна и няма различие сред партиите. Това е добре, България не би трябвало да излъчва разнопосочни сигнали на открито, означи депутатът от ГЕРБ.

Ние би трябвало да отстояваме това да спре езикът на омразата, да се съблюдават правата на македонските българи, само че и неоспорим народен интерес е Северна Македония да влезе в Европейския съюз, разяснява някогашният вицепремиер.

Според него на практика липсват дейности по решение на рецесиите от страна на ръководещите. Новата власт се занимава с разбори. А хората чакат всеки ден по време на мандата съответни дейности в тяхна изгода. Трябва да се подхващат съответни стъпки, с цел да бъде омекотен резултатът от рецесиите, акцентира Томислав Дончев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР