Доста крайна петиция се появи в социалните мрежи. В нея

...
Доста крайна петиция се появи в социалните мрежи. В нея
Коментари Харесай

Клиенти на заведения искат да бъдат обслужвани само от ваксиниран срещу COVID-19 персонал

 Доста последна петиция се появи в обществените мрежи. В нея се приканва за стикери на заведенията, че обслужващият личен състав е имунизиран против ковид. Ето какво гласи петицията:

" Като клиенти, които желаят умерено и необезпокоявано да посещават заведения за публично хранене и забавление, бихме желали да бъдем сигурни, че личният състав, който ни обслужва, не съставлява заплаха за нас и околните ни. 

За задачата се сплотяваме към концепцията, че е належащо въвеждането на специфични стикери от РЗИ, сложени на входа на заведението, които демонстрират, че личният състав е имунизиран ".

Ваксинирането против Covid-19 е персонален избор, декларират от своя страна от Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията в позиция, изпратена до медиите.

" Нямаме желание да заемаме страна " за “ или " срещу “ всеобщата имунизация “, показват двете организации и поемат ангажимент да спомагат на чиновниците си, които желаят да получат информация или помощ по тематиката. В позицията си сдружението и асоциацията декларират, че не считат за редно да пропагандират и да постановат каквито и да било цели за чиновници, сложили си ваксини, нито пък да молят за противоположното.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР