Доста корекции по лицето си, макар да са направени толкова

...
Доста корекции по лицето си, макар да са направени толкова
Коментари Харесай

НЕ Е ИСТИНА!!! Ето как е изглеждала Ромина Тасевска преди 13 години! (колко пластики има - СНИМКИ)

Доста корекции по лицето си, въпреки да са направени толкоз професионално, че не си личат, има някогашната миска и сегашна водеща на " Съдебен спор " Ромина Тасевска.

Да, в случай че не бяхме видели нейни фотоси преди 13 години, сигурно нямаше да предположим, че действителното й лице е било друго. Можем да похвалим брачната половинка на Дарко Тасевски, че няма прословутите и гнусни надути джуки, нито скули като яйца, нито брадичка но Баба Яга. От фрагментите в предишното й ясно проличава обаче, че лицето й е пипано, само че доста деликатно.

Най-голяма е смяната в носа на Ромина, който явно е стесняван и понижен. Устните й също са поправени, само че по-скоро са моделирани и е подчертана формата им. И като прибавим дружно с това другата къса прическа, цвета на косата и формата на веждите, се получава едно изцяло друго момиче.

Бивша Мис България, през днешния ден Ромина Тасевска е заместител на Нан Гладуиш, която напусна " Съдебен спор ", с цел да замине с мъжа си за Америка. Ромина се спогоди добре с екипа на предаването и изключително с Жоро Игнатов, който я вкара във всичко и й е огромна поддръжка.

Зрителите към този момент започнаха да привикват с нея и не я " овикват " по този начин, както го правеха първоначално.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР